Εάν θέλετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν γρήγορα, αυτή είναι η καλύτερη μάσκα

Εάν θέλετε τα μαλλιά σας να μεγαλώνουν γρήγορα, αυτή είναι η καλύτερη μάσκα

Πώς να φτιάξετε γρήγορα την καλύτερη μάσκα μαλλιών για μακριά μαλλιά.

Το ελαιόλαδο είναι εξαιρετικό για το σώμα μας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους πέρα από την απλή κατανάλωση του στο φαγητό.

Οι ενυδατικές του ιδιότητες είναι εξαιρετικές για το δέρμα, τα νύχια, ακόμη και τα μαλλιά.

Η θεραπεία που ακολουθεί μακραίνει γρήγορα τα μαλλιά μας ενώ δίνει μια ενυδατωμένη λάμψη υγείας που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

Εξαλείφει επίσης το στατικό φριζάρισμα.

 

Οδηγίες για την προετοιμασία της θεραπείας μάσκας μαλλιών με ελαιόλαδο:

Το μόνο που θα χρειαστείτε για αυτή τη μάσκα ανάπτυξης είναι εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. 

Ρίξτε περίπου μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο σε ένα γυάλινο μπολ (ή περισσότερο αν έχετε πολύ μακριά μαλλιά) και ρίξτε 4-5 σταγόνες αιθέριο έλαιο τσουκνίδας επίσης στο μπολ. Ζεσταίνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων για περίπου 30 δευτερόλεπτα μέχρι να ζεσταθεί. Δοκιμάστε το προσεκτικά με το δάχτυλό σας για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ ζεστό.

Κατόπιν βουρτσίστε τα μαλλιά σας καλά για να αποφύγετε το φριζάρισμα ή τους κόμπους. Μετακινηθείτε στο νεροχύτη και γυρίστε το κεφάλι σας ανάποδα ώστε τα μαλλιά σας να είναι στο νεροχύτη. Ξεκινήστε να δουλεύετε το λάδι στα μαλλιά σας με τα χέρια σας μέχρι να καλυφθούν πλήρως. Μπορεί ακόμη και να θέλετε να βουτήξετε τις άκρες απευθείας στο μπολ, αν είναι ιδιαίτερα στεγνές.

Πιέστε το περιττό λάδι στο νεροχύτη και δέστε τα μαλλιά σας σε έναν κότσο στην κορυφή του κεφαλιού σας. Αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά και προσέξτε να μην πέσει το λάδι στον καναπέ ή στα ρούχα σας. Καλυτέρα να φορέσετε ένα παλιό μπλουζάκι που το προορίζετε για τέτοιες δουλειές.

Ξεπλύνετε το λάδι στο ντους με μια γενναιόδωρη δόση σαμπουάν αλλά όχι και γενναιόδωρη δόση νερού. Το νερό πρέπει να είναι ελάχιστο. Φανταστείτε 3 κουταλιές της σούπας νερό στην χούφτα σας για να απλώσετε το σαμπουάν σας στο κρανίο (στο πρώτο χέρι) ώστε να πλυθείτε. Αυτό θα το κάνετε για να φύγει το λάδι.  Ξεπλύνετε καλά και μετά λουστείτε ξανά όπως κάνετε συνήθως. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί διαφορετικά θα καταλήξετε με λιπαρά μαλλιά αν δεν έχει ξεπλυθεί μέρος του ελαιολάδου . Ολοκληρώστε με το κανονικό σας conditioner. Τα πρόσφατα ενυδατωμένα μαλλιά σας θα δείχνουν υπέροχα για τις επόμενες εβδομάδες χωρίς να έχετε πληρώσει μία περιουσία! Με μια φορά την εβδομάδα εφαρμογής τα μαλλιά θα μακρύνουν αισθητά σε έναν μήνα!

Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr