Το φυσικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το βρώμικο ψυγείο σας σε δευτερόλεπτα

Το φυσικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε το βρώμικο ψυγείο σας σε δευτερόλεπτα

Πότε ήταν η τελευταία φορά που καθαρίσατε το συρτάρι για τα φρέσκα λαχανικά ή οποιοδήποτε άλλο ράφι, όπου τοποθετούνται ωμά φρούτα ή συσκευασίες τροφίμων, στο ψυγείο σας; Υπολείμματα φαγητού, φύλλα ή κοτσάνια από φρούτα και λαχανικά, υγρά από ένα μαγειρεμένο φαγητό μέσα σε μια κατσαρόλα ή υπολείμματα από μαρμελάδα μπορούν να λερώσουν τις επιφάνειες του ψυγείου.

Με την πάροδο του χρόνου, δημιουργούνται επίμονοι λεκέδες που είναι δύσκολο να καθαριστούν με σαπούνι και νερό. Γι’ αυτό πριν προχωρήσετε σε γενική καθαριότητα του ψυγείου σας, καλό είναι πρώτα να απαλλαγείτε από τους λεκέδες στα ράφια και τα συρτάρια της συσκευής. Εάν προτιμάτε τα φυσικά προϊόντα καθαρισμού, η γλυκερίνη μπορεί να καθαρίσει τη βρωμιά από τις επιφάνειες του ψυγείου σας κάνοντας το σαν καινούργιο σε δευτερόλεπτα.

Η γλυκερίνη είναι ένα διάφανο υγρό, με υφή σιροπιού που βρίσκουμε εύκολα στα φαρμακεία. Βιομηχανικά η γλυκερίνη παρασκευάζεται ως ακατέργαστο υποπροϊόν υδρόλυσης λιπών και ελαίων κατά την παραγωγή λιπαρών οξέων και σαπώνων. Γενικά χρησιμοποιείται σε τρεις τομείς: σε καλλυντικά, για τη γλυκύτητα και τη συντήρηση τροφίμων και ποτών και σε ορισμένα φάρμακα, όπως σε διαλύματα για γαργάρες για τον λαιμό και αλοιφές. Είναι απολύτως μη τοξική και κάνει θαύματα στον καθαρισμό δύσκολων λεκέδων.

Πώς να χρησιμοποιήσετε γλυκερίνη για να καθαρίσετε τα βρώμικα σημεία στο ψυγείο σας


Η γλυκερίνη είναι ένα από τα κύρια συστατικά στα προϊόντα περιποίησης δέρματος επειδή είναι μια ουσία που διατηρεί την υγρασία. Γι’ αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε από το ψυγείο σας, εύκολα και γρήγορα, τα ξεραμένα υπολείμματα από λαχανικά. Όπως και σε κάθε άλλη εργασία καθαρισμού που σχετίζεται με το ψυγείο, πρώτα πρέπει να αδειάσετε το ψυγείο σας από τα τρόφιμα τοποθετώντας σε ψύκτες ή στο νεροχύτη μαζί με πάγο για να μην αλλοιωθούν.

Εντοπίστε όλα τα κολλημένα σωματίδια τροφής στα ράφια και στα συρτάρια λαχανικών του ψυγείου σας. Εμποτίστε κάθε σημείο με τρεις ή τέσσερις σταγόνες γλυκερίνης. Αφήστε το να δράσει για 15 λεπτά και στη συνέχεια καθαρίστε με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι. Έτσι θα απαλλαγείτε από τη βρωμιά και το ψυγείο σας θα γίνει σαν καινούργιο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό προϊόν με υπεροξείδιο του υδρογόνου, για να πλύνετε το εσωτερικό του ψυγείου σας. Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε ήπιο σαπούνι και νερό, προχωρήστε, αλλά θυμηθείτε να ξεπλύνετε καλά με καθαρό νερό οποιαδήποτε επιφάνεια έρχεται σε επαφή με τρόφιμα. Με αυτόν τον τρόπο, θα διασφαλίσετε ότι έχουν αφαιρεθεί όλα τα ίχνη σαπουνιού και χημικών από τα ράφια και τα συρτάρια του ψυγείου σας.

Πηγή: enikos.gr

Greenmed 5HTP – Φυσική σεροτονίνη (Ειδική τιμή).

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr