Καλύτερη μάσκα ματιών και από του εμπορίου .. σβήνει τις ρυτίδες αμέσως…σε 2 εβδομάδες πλήρες λίφτινγκ

Καλύτερη μάσκα ματιών και από του εμπορίου .. σβήνει τις ρυτίδες αμέσως…σε 2 εβδομάδες πλήρες λίφτινγκ

Είναι η καλύτερη μάσκα ματιών και καμία δεν μοιάζει μαζί της ούτε οι πανάκριβες του εμπορίου.

Γνωρίζετε ότι η ηλικία ενός ατόμου καθορίζεται από τις λεπτές γραμμές που εμφανίζονται γύρω από τα μάτια; Η περιοχή κάτω από τα μάτια έχει το πιο ευαίσθητο και ιδιοσυγκρασιακό δέρμα. Είναι επιρρεπής σε πολλά προβλήματα λόγω της λεπτότητας και της φίνας ιδιοσυγκρασίας τους.  Η περιοχή κάτω από τα μάτια μπορεί εύκολα να επηρεαστεί από το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον γύρω μας.

Είναι επιρρεπής σε αφυδάτωση, ξηρότητα, μιλιά, σκουρόχρωμα, πρηξίματα, λεπτές γραμμές, πόδια χήνας και ανομοιόμορφο τόνο δέρματος. Το αμυγδαλέλαιο, δηλαδή το γλυκό αμυγδαλέλαιο (αυτός είναι ο τύπος που πρέπει να χρησιμοποιείται για καλλυντικούς σκοπούς) έχει αντιμικροβιακές και δερματολογικά εγκεκριμένες καλλυντικές ιδιότητες που θεραπεύουν το πρόβλημα κάτω από τα μάτια, συμπεριλαμβανομένων των μαύρων κύκλων. Και επειδή είναι πολύ αποτελεσματικό με την εφαρμογή του σβήνεις και τις περιστοματικές ρυτίδες.

Το γλυκό αμυγδαλέλαιο μπορεί να βρεθεί εύκολα στην αγορά – στο διαδίκτυο και σε οποιοδήποτε κατάστημα λιανικής καλλυντικών. Είναι προσιτό και εξαιρετικά αποτελεσματικό όταν χρησιμοποιείται με υπομονή και για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Συνιστάται να κάνετε ένα patch test πριν χρησιμοποιήσετε το γλυκό αμυγδαλέλαιο. Μερικές φορές οι ρίζες που υπάρχουν στο λάδι μπορεί να αντιδράσουν αρνητικά στο περιβάλλον και να προκαλέσουν ερεθισμό. 

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε το αμυγδαλέλαιο για να μειώσετε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια;
Παρακάτω θα βρείτε την καλύτερη μάσκα ματιών που φοριέται και ως αντιρυτιδικό ματιών νύκτας. Περιττό το μπότοξ με τη την παρασκευή 

1. Μέλι και αμυγδαλέλαιο
Μέλι

Συστατικά
Μέλι – 1 κουταλάκι του γλυκού
Γλυκό αμυγδαλέλαιο – 2 κουταλάκια του γλυκού

Συνταγή & Χρήση
Συνδυάστε το μέλι και το αμυγδαλέλαιο μαζί.
Μουσκέψτε ένα βαμβάκι με το μείγμα και απλώστε το κάτω από τα μάτια.
Αφήστε το να καθίσει για 30 λεπτά ή μία ώρα.
Μπορείτε επίσης να το αφήσετε όλη τη νύχτα.
Ξεπλύνετε με καθαρό νερό.
Γιατί λειτουργεί
Τόσο το μέλι όσο και το αμυγδαλέλαιο έχουν απαλυντικές ιδιότητες που καθαρίζουν τους μαύρους κύκλους και καταπραΰνουν την περιοχή κάτω από τα μάτια σβήνοντας τις ρυτίδες και ειδικά εκείνες τις λεπτές που μοιάζουν ανίκητες. Αν έχετε σπασίματα και στο δάκρυ του ματιού, θα απλώσετε και εκεί. Θα τα διαγράψει.

Σέρουμ πεπτιδίων. Η επανάσταση στην ανάπλαση.

 

5 συνήθειες που μας προσθέτουν βάρος τον χειμώνα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr