Λιώνοντας’ χωρίς δήθεν θαυματουργές δίαιτες

Λιώνοντας’ χωρίς δήθεν θαυματουργές δίαιτες

Ήρθε η ώρα να πάρεις την υγεία σου και το σώμα σου στα σοβαρά.

Άσε ε τις θαυματουργές δίαιτες στην άκρη, ήρθε η ώρα να χάσεις βάρος σταδιακά, με μία προσέγγιση υγιεινή και σταθερή που θα σου αλλάξει τόσο το σώμα όσο και τη ζωή.

Πριν μπούμε για τα καλά στο θέμα μας, οφείλουμε να αναφέρουμε πως δεν έχουμε κάτι με τις θαυματουργές δίαιτες αλλά η επιστήμη τονίζει συνεχώς, και με κάθε ευκαιρία, πως τα αποτελέσματα που έρχονται μετά από μία γρήγορη δίαιτα, προσφέρουν σπάνια βιώσιμα αποτελέσματα, μας τα έχει πει και ο Σάββας Πούμπουρας αυτά, και μαζί του συμφωνεί και η επιστήμη:

Για την ακρίβεια, σημειώνει πως η απώλεια βάρους βασίζεται σε σταδιακές αλλαγές και φυσικά, στον τρόπο ζωής. Έχοντας λοιπόν πει όλα αυτά, πάμε να δούμε τι μπορείς να κάνεις αν θέλεις να χάσεις κιλά με τον σωστό τρόπο. Και ξεκούραση, ε! Τα διαλείμματα στη γυμναστική είναι απαραίτητα.

Λιώνοντας’ χωρίς δήθεν θαυματουργές δίαιτες

Αλήθεια Σάββα Πούμπουρα, τρως όλα αυτά που ποστάρεις;
Για αρχή, πρέπει να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου. Αν αυτή ωστόσο υπάρχει ήδη, τότε αύξησε απλώς την ένταση. Κάμψεις, sit-ups, προβολές και jumping jacks μοιάζουν must για να το πετύχεις αυτό. Και αν η αυξημένη ένταση σε δυσκολεύει πολύ, τότε προτίμησε αερόβιες ασκήσεις όπως τρέξιμο, ποδηλασία ή και κολύμπι. Φρόντισε επίσης να εκμεταλλεύεσαι κάθε ευκαιρία που σου δίνεται για άσκηση. Περπάτα, πάρε τις σκάλες ή ακόμα, κάνε mini προπονήσεις των 5 ή 10 λεπτών. Μαζί με όλα τα παραπάνω, θα ήταν καλό να ενσωματώσεις στις προπονήσεις σου και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Έτσι θα καταφέρεις να χτίσεις μύες αλλά και να βοηθήσεις τον μεταβολισμό σου συμβάλλοντας στην καύση λίπους ακόμη και μετά το τέλος της δραστηριότητας.

Αυτά όσον αφορά τη γυμναστική. Με τη διατροφή όμως, τι γίνεται;

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ενσωματώσεις στη διατροφή σου ωφέλιμα λιπαρά, όπως αυτά που υπάρχουν στο αβοκάντο, το ελαιόλαδο, τους ξηρούς καρπούς και τα ψάρια αφού μελέτες έχουν δείξει την ικανότητά τους να μειώνουν το σωματικό λίπος. Βεβαιώσου επίσης ότι καταναλώνεις την απαραίτητη ποσότητα πρωτεΐνης σε καθημερινή βάση και φυσικά, ότι πίνεις αρκετό νερό. Η ενυδάτωση μοιάζει πολύ σημαντική, όπως και το να μασάς την τροφή σου αργά, ούτως ώστε να βοηθήσεις τον οργανισμό σου να αισθάνεται ικανοποιημένος και με λιγότερες θερμίδες.

Και να θυμάσαι, το μεγάλο μυστικό στο να χάσεις βάρος με βιώσιμο και υγιεινό τρόπο βρίσκεται στη συνέπεια και στην υιοθέτηση υγιεινών συνηθειών. Όχι στις γρήγορες λύσεις.

esquire.com.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Μηλόξιδο για πιο μαλακά μαλλιά!

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr