Η καλύτερη ρουτίνα περιποίησης δέρματος για γυναίκες άνω των 40 ετών

Η καλύτερη ρουτίνα περιποίησης δέρματος για γυναίκες άνω των 40 ετών

Πιθανότατα να έχετε αρχίσει να παρατηρείτε  σημάδια στο δέρμα σας – ξηρότητα δέρματος, ρυτίδες, θαμπάδα και ακμή. Τα καλά νέα είναι ότι αυτές οι αλλαγές είναι συχνά αναστρέψιμες. Η χρήση ενός καλού καθεστώτος περιποίησης δέρματος με τις κατάλληλες αντιγηραντικές και ενυδατικές λύσεις μπορεί να βοηθήσει στην αναζωογόνηση και να δώσει ώθηση στην επιδερμίδα σας.

Τι είδους προϊόντα περιποίησης δέρματος πρέπει να χρησιμοποιείτε και να αποφεύγετε;
Εξοικειωθείτε με αυτά τα ασφαλή και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης δέρματος και παρακολουθήστε τη νεανική και σφριγηλή όψη του δέρματός σας.

Φυσικά τονωτικά — στην ηλικία των 40 ετών, το δέρμα σας θα αρχίσει να στεγνώνει και να μην ισορροπεί. Χρησιμοποιήστε τόνερ που έχουν φυσικά πεπτίδια και βότανα για να ενυδατωθούν και να δώσουν στο δέρμα σας πιο λεία και σφριγηλή όψη.
Ασφαλή χημικά απολεπιστικά — όταν είστε άνω των 40 ετών, το δέρμα σας γίνεται πιο επιρρεπές στον ήλιο και τις κηλίδες ηλικίας. Απολεπίζοντάς το με ενυδατικές κρέμες γαλακτικού οξέος, βοηθάτε να του δώσετε μια πιο λεία και καθαρή εμφάνιση.

Έλαια προσώπου — τα ποιοτικά και φυσικά έλαια προσώπου θα ενυδατώσουν και θα διατηρήσουν το δέρμα σας πιο υγιές και σφριγηλό.
Ενυδατικές κρέμες κατά της γήρανσης – αποκτήστε ενυδατικές κρέμες αντιγήρανσης υψηλής ποιότητας και καλά σχεδιασμένες και κρατήστε το δέρμα σας νεανικό και υπέροχο.

Προσέξτε αυτά τα προϊόντα περιποίησης όταν είστε 40 ετών και άνω:
Πλαστά προϊόντα περιποίησης δέρματος — τα πλαστά προϊόντα είναι κατώτερης ποιότητας. Μερικά απλά δεν θα λειτουργήσουν ενώ άλλα θα βλάψουν το δέρμα σας.
Βούρτσες καθαρισμού με νάιλον τρίχες — οι νάιλον βούρτσες είναι σκληρές και όταν χρησιμοποιούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορούν να προκαλέσουν εξάρσεις στο δέρμα.

Φυσικές συμβουλές και κόλπα για να διατηρήσετε το δέρμα χωρίς ρυτίδες και λαμπερό
Η ανάπτυξη ενός δέρματος χωρίς ρυτίδες και υγιούς όψης δεν είναι ένα έργο μιας ημέρας. Είναι μια προοδευτική προσπάθεια που απαιτεί αφοσίωση . Για γυναίκες άνω των 40 ετών, αυτά είναι δοκιμασμένα κόλπα για να διατηρήσουν λαμπερό και χωρίς ρυτίδες δέρμα.

Τρώτε αρκετά φρούτα και λαχανικά —τα λαχανικά και τα φρούτα βιολογικής καλλιέργειας είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά ιδανικά για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι η πρωτεΐνη που είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των αιμοφόρων αγγείων και των κυττάρων και για το δέρμα να παραμένει σφριγηλό και δυνατό.
Σταματήστε το κάπνισμα — το κάπνισμα είναι μια ανθυγιεινή συνήθεια που στερεί από το δέρμα σας θρεπτικά συστατικά και οξυγόνο, οδηγώντας έτσι σε κηλίδες γήρανσης, ξηρότητα και ρυτίδες.
Τρώτε αρκετά ωμέγα-3 λιπαρά οξέα — Τα ωμέγα-3 είναι ένα πλούσιο λιπαρό οξύ με πολλά οφέλη για την υγεία. Ένα από αυτά τα οφέλη είναι η ενίσχυση της σφριγηλότητας, της ενυδάτωσης και της όψης του δέρματος.
Χρησιμοποιήστε αντηλιακό —η έκθεση του δέρματός σας σε ακραίο ηλιακό φως προκαλεί ρυτίδες, χαλάρωση και ξηρότητα. Τα υψηλής ποιότητας αντηλιακά μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη τέτοιων προβλημάτων.

DIY Συμβουλές για να δοκιμάσετε
Κρεμώδης μάσκα αβοκάντο — ανακατέψτε τον πουρέ αβοκάντο με ελαιόλαδο και μέλι για να δημιουργήσετε μια μάσκα. Χρησιμοποιήστε τη μάσκα για να ενυδατώσετε και να ενυδατώσετε το πρόσωπό σας.
Μάσκα μελιού βρώμης — ανακατέψτε τη βρώμη με νερό και μέλι και στη συνέχεια εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπό σας για να το απολεπίσετε και να το ενυδατώσετε.
Χρησιμοποιήστε DIY Oil and Sugar Scrub — ανακατέψτε ελαιόλαδο και ζάχαρη και τρίψτε το στο πρόσωπό σας για να κάνετε απολέπιση και να απαλύνετε το δέρμα σας.

Τι είδους μακιγιάζ να χρησιμοποιήσετε που θα φαίνεται καλό;
Ο τύπος και ο τόνος του δέρματός σας είναι μοναδικά, έτσι πρέπει να είναι και το ιδανικό μακιγιάζ για εσάς. Το λάθος μακιγιάζ θα προκαλέσει εξανθήματα και μπαλώματα στο δέρμα σας, καταστρέφοντάς το. Αυτές είναι οι πληροφορίες που πρέπει να έχετε κατά νου πριν επιλέξετε μακιγιάζ:

Τύπος δέρματος

Τον τόνο του δέρματός σας
Τον τόνο του δέρματός σας
Οι ποιοτικές απαιτήσεις σας
Ο προϋπολογισμός σου

Οι ανάγκες σας για μακιγιάζ και ανόρθωση ή σύσφιξη προσώπου με φυσικά ή άλλα μέσα, είναι μοναδικές όπως κι εσείς και θα πρέπει και αυτές οι επιλογές να είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει μακιγιάζ και άλλες ουσίες ομορφιάς στο παρελθόν, θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε έναν επαγγελματία πριν κάνετε οποιαδήποτε αγορά.

7beautytips.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr