Καθημερινές συνήθειες που Μεγαλώνουν τις Βλεφαρίδες χωρίς Καν να προλάβεις να το Καταλάβεις!!

Καθημερινές συνήθειες που Μεγαλώνουν τις Βλεφαρίδες χωρίς Καν να προλάβεις να το Καταλάβεις!!

Μας αρέσουν οι πλούσιες και δυνατές βλεφαρίδες. Δίνουν μια μωρουδίστικη αίσθηση αλλά κυρίως νεανική. Κι όμως είναι εύκολο να γίνουν οι βλεφαρίδες μεγάλες χωρίς καν να το καταλάβετε με συνήθειες που δεν θα αναβαθμίσουν μόνο τις βλεφαρίδες αλλά και το δέρμα σας.

Φροντίστε λοιπόν τις βλεφαρίδες σας χωρίς καν κόπο και χωρίς να αγοράσετε ακριβά προϊόντα (όπως συνηθίζουμε) όπου αφού έχετε δώσει έναν σκασμό λεφτά, τις περισσότερες φορές τα ξεχνάτε στο ράφι, αναζητώντας κάποιο άλλο αποτελεσματικότερο.

Πράσινο τσάι.

Κι όμως το πράσινο τσάι είναι μεγάλο μυστικό για την αύξηση των βλεφαρίδων ασχέτως εάν δεν έχει διαφημιστεί επαρκώς. 

Τρόπος χρήσης: το πράσινο τσάι είναι ένα καταπληκτικό τόνερ που μπορείτε να το χρησιμοποιείτε μετά τον καθαρισμό προσώπου. Όλες οι πανεπιστημιακές έρευνες διεθνών πανεπιστημίων συμφωνούν σε ένα πράγμα. Το πράσινο τσάι εαν απλωθεί έτσι σκέτο στο καθαρό δέρμα μας δίνει ισχυρή αντοχή στους ιστούς της επιδερμίδας, προλαμβάνει την γήρανση, τον καρκίνο του δέρματος, ενώ κάνει φοβερή πρόληψη με τις ρυτίδες του δέρματος.

Η καφεΐνη και τα φλαβονοειδή είναι γνωστό ότι διεγείρουν τα ωοθυλάκια και προάγουν την υγιή ανάπτυξη των βλεφαρίδων και των τριχών.

 Πως λοιπόν θα αναπτυχθούν οι βλεφαρίδες; Απλά χρησιμοποιώντας πράσινο τσάι ως καλλυντικό αντιγηραντικό τόνερ. Χαρίζει  αποτοξίνωση, ομορφιά και αντοχή στο δέρμα (από την ηλιακή ακτινοβολία και την τοξικότητα), ενώ παράλληλα θα βλέπετε μέρα με την μέρα τις βλεφαρίδες σας να μεγαλώνουν με την δική τους δύναμη!

Ακόμη κι ένα ξέπλυνα των μαλλιών περιοδικά με πράσινο τσάι αναπτύσσει τα μαλλιά και κυρίως δεν αφήνει την γήρανση να τα επηρεάσει (ενώ καταπολεμά τις αλλεργίες κεφαλής).

 

Ελαιόλαδο: ένας ορός δύναμης και ανάπτυξης.

unsplash.com

Κάντε συνήθεια να αφαιρείτε το βράδυ την μάσκαρα με ελαιόλαδο σε ελάχιστα βρεγμένο βαμβάκι. Θα καθαρίσει απόλυτα το προϊόν, δεν θα αφήσει μαύρους κύκλους στα μάτια το πρωί, ενώ παράλληλα η φυτική βιταμίνη Ε (άφθονη στο ελαιόλαδο) θα αναπτύξει τις βλεφαρίδες και θα λειάνει την περιοχή των ρυτίδων. Αφαιρείτε τα υπολείμματα λαδιού με υγρό βαμβάκι. Παρόλη την αφαίρεση στο τέλος, το ελαιόλαδο θα κάνει τέλεια την δουλειά του.

Με αυτές τις 2 συνήθειες που εξυπηρετούν φαινομενικά άλλες ανάγκες, θα καταφέρετε πολύ σύντομα να βλέπετε τις γυριστές βλεφαρίδες σας κοιτάζοντας στο καθρέφτη σας από το πλάι! Θα δείτε όλο το γυριστό τόξο της φυσικής μεγάλης βλεφαρίδας η οποία θα τονίζεται υπέροχα με την μάσκαρα αφού οι βλεφαρίδες σας θα έχουν δυναμώσει φυσικά.

Και αν αναρωτιέστε εάν αυτά τα δύο κόλπα ομορφιάς πιάνουν και στην εμμηνόπαυση η απάντηση είναι ένα μεγάλο Ναι. Στην εμμηνόπαυση μάλιστα το αποτέλεσμα είναι σούπερ εντυπωσιακό γιατί ανακόπτει την φθορά και αναγεννά την ομορφιά σαν χθες.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr