Νεκρή στα 35 της influencer που είχε χάσει πολλά κιλά

Νεκρή στα 35 της influencer που είχε χάσει πολλά κιλά

– Είχε παντρευτεί πριν από 4 μήνες

«Ξεκουράσου, μαμά. Σε αγαπώ τόσο πολύ και κανείς δε θα με αγαπήσει ποτέ όπως εσύ»
Νεκρή στα 35 της influencer που είχε χάσει πολλά κιλά – Είχε παντρευτεί πριν από 4 μήνες

Μία influencer και νεόνυμφη, η Mila De Jesus, η οποία έγινε γνωστή λόγω της σημαντικής μείωσης του βάρους της, πέθανε από καρδιακή ανακοπή, σε ηλικία μόλις 35 ετών. Η σταρ του Instagram, η οποία γεννήθηκε στη Βραζιλία αλλά ζούσε στη Βοστώνη, πέθανε την Παρασκευή, τέσσερις μήνες μετά τον γάμο της με τον σύζυγό της, George Kowszik, όπως ανέφερε το «Jam Press».

Η Μίλα αφήνει πίσω της τέσσερα παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Λίγους μήνες πριν, η δημιουργός περιεχομένου ανακοίνωσε ότι έπασχε από ψωρίαση, μια δερματική ασθένεια που προκαλεί εξανθήματα με κνησμό, από τον Ιούλιο. «Έχουν περάσει τρεις μήνες, που αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση, το 80% του σώματός μου έχει επηρεαστεί», έγραψε η De Jesus σε μια ανάρτηση της τον Οκτώβριο στο Instagram στους σχεδόν 60.000 ακολούθους της. «Επισκέψεις σε γιατρούς, φάρμακα, αλοιφές, παίρνοντας μια βαθιά ανάσα».

Πριν από έξι χρόνια, η influencer υποβλήθηκε σε μια μεγάλη χειρουργική επέμβαση απώλειας βάρους, την οποία μνημόνευσε σε μια ανάρτηση του Νοεμβρίου στο Instagram, που αντιπαραθέτει φωτογραφίες της πριν και μετά τη διαδικασία. «Έξι χρόνια από μια απόφαση που άλλαξε τη ζωή μου», έγραψε ο De Jesus στη λεζάντα του κειμένου της. «Από τη μια πλευρά η 22χρονη Μίλα και από την άλλη η 35χρονη Μίλα».

Οι ακόλουθοι, οι φίλοι και τα μέλη της οικογένειας της γυναίκας είναι συντετριμμένοι για την απώλειά της. «Τόσο λυπηρό, Θεέ μου. Φως στην ψυχή σου, Mila! Αναπαύσου εν ειρήνη» έγραψαν στο προφίλ της και πολλά σχόλια με «τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια».

Η επιχειρηματίας Εντουάρντα Γκάια, μακροχρόνια φίλη της influencer, θρήνησε τον θάνατο της De Jesus. «Εγώ θα θυμάμαι για πάντα την τελευταία μας συνομιλία στο τηλέφωνο!» ανέφερε σε δήλωσή της, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. «Σ’ αγαπώ πολύ, φίλη». Ένα από τα παιδιά της Βραζιλιάνας, ο Pedro Marçal, απέτισε, επίσης, φόρο τιμής στη μητέρα του, γράφοντας. «Ξεκουράσου, μαμά. Σε αγαπώ τόσο πολύ και κανείς δε θα με αγαπήσει ποτέ όπως εσύ. Ο Θεός να σε ευλογεί».

Η Βραζιλιάνα ήταν ίσως περισσότερο γνωστή για τα μαθήματα μακιγιάζ της, τα οποία δημοσίευσε για τους περισσότερους από 100.000 ακόλουθούς της στο YouTube.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr