Τρία Έλαια που Εξαφανίζουν τα Σπασμένα Αγγεία στο Δέρμα

Τρία Έλαια που Εξαφανίζουν τα Σπασμένα Αγγεία στο Δέρμα

 Τρία πολύτιμα έλαια  ξεχωρίζουν για την αντιμετώπιση των σπασμένων αγγείων στο δέρμα είναι το αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι, ο ελίχρυσος και το μουρουνέλαιο!

Αιθέριο Έλαιο Κυπαρίσσι
Το αιθέριο έλαιο κυπαρίσσι είναι γνωστό για τις ιδιότητές του στην ενίσχυση της κυκλοφορίας του αίματος. Η αντιφλεγμονώδης και αντιοξειδωτική του δράση μπορεί να συμβάλει στη μείωση της ερυθρότητας και των αγγείων που εμφανίζονται στο δέρμα. Επιπλέον, το άρωμά του μπορεί να προσφέρει χαλάρωση και αίσθηση ευεξίας. Δρα ως φυσικό αποσμητικό και βοηθά στην ισορροπία του λιπαρού δέρματος. Παρουσιάζει στυπτικές, τονωτικές και επανορθωτικές ιδιότητες και γι αυτό τον λόγο, η συχνή- τακτική του χρήση αντιμετωπίζει τα σπασμένα τριχοειδή αγγεία γρήγορα και αποτελεσματικά.

Ελίχρυσος
Ο ελίχρυσος είναι ένα πολύτιμο έλαιο που παράγεται από τα άνθη του  φυτού. Είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις του ιδιότητες και την ικανότητά του να βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας των αγγείων. Η χρήση του στη φροντίδα του δέρματος μπορεί να συνεισφέρει στη μείωση των εμφανών αγγείων και στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας. Η δράση του είναι επίσης  αποτελεσματική κατά δερματικών παθήσεων, επιταχύνοντας παράλληλα την αναγέννηση του δέρματος σε περιπτώσεις δερματίτιδας, εγκαυμάτων, ακμής, έρπητα, πληγών, μωλώπων και εκζεμάτων. Ταυτόχρονα, διαθέτει την ικανότητα να απορροφά υπεριώδεις ακτίνες, προσφέροντας προστασία από αυτές.

Μουρουνέλαιο.
Το μουρουνέλαιο  είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Η σύνθεσή του μπορεί να βοηθήσει στην επαναφορά της φυσικής ελαστικότητας του δέρματος, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση των αγγείων. Επιπλέον, το μουρουνέλαιο έχει ενυδατικές ιδιότητες που βοηθούν στην απαλότητα της επιδερμίδας. Περιέχει Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και Βιταμίνη Α και δίνει στο δέρμα άμεση θρέψη από μέσα
Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι απαραίτητα λίπη που αποτελούν τη βάση ενός υγιούς, ελαστικού δέρματος. Βοηθούν στη διατήρηση του λιπιδικού φραγμού του δέρματος, αποτρέποντας την απώλεια υγρασίας και προάγοντας μια σφριγηλή, ενυδατωμένη επιδερμίδα. Η Βιταμίνη Α δίνει ζωή ξανά στο δέρμα είναι ένα θρεπτικό συστατικό για την υγεία του δέρματος και το μουρουνέλαιο είναι γεμάτο με αυτήν την βιταμίνη. Βοηθά επίσης στην ανανέωση των κυττάρων του δέρματος, προάγοντας την αποβολή των παλαιών κυττάρων και αποκαλύπτοντας φρέσκο, νεανικό δέρμα. Βοηθά επίσης στον έλεγχο της παραγωγής λαδιού και στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η ακμή και οι κηλίδες.

Λάδι ελίχρυσος. Ισχυρό αναπλαστικό αντιρυτιδικό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr