Έχετε υγρασία, μούχλα και άσχημη μυρωδιά κλεισούρας στο σπίτι σας; Δείτε πως να φτιάξετε έναν πολύ αποτελεσματικό συλλέκτη υγρασίας με μόλις 0,5 Ευρώ.

Έχετε υγρασία, μούχλα και άσχημη μυρωδιά κλεισούρας στο σπίτι σας; Δείτε πως να φτιάξετε έναν πολύ αποτελεσματικό συλλέκτη υγρασίας με μόλις 0,5 Ευρώ.

Η υγρασία και η μούχλα είναι ο εφιάλτης κάθε σπιτιού. Αν την αγνοήσετε τότε το πρόβλημα συνεχώς θα μεγαλώνει. Για να αποφύγετε λοιπόν ταλαιπωρία αλλά και έξοδα πρέπει να δράσετε άμεσα. Δείτε πως μπορείτε να φτιάξετε ένα συλλέκτης υγρασίας που θα προστατεύει το σπίτι και την υγεία σας και θα σας κοστίσει ελάχιστα.

Η υγρασία είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα που αναμφίβολα επηρεάζει το εσωτερικό και το εξωτερικό των τοίχων του σπιτιού. Αυτό μπορεί να είναι επιβλαβές όχι μόνο για το σπίτι αλλά και για την υγεία, ιδιαίτερα των ηλικιωμένων και των παιδιών. Για να απαλλαγείτε από την υγρασία, μπορείτε να φτιάξετε ένα συλλέκτη υγρασίας που θα προστατεύει το σπίτι και την υγεία σας με μόνο 0,50 €.

Οι περισσότεροι ειδικοί στον τομέα σίγουρα θα σας έχουν δώσει πολλές συμβουλές. Για παράδειγμα, μπορεί να σας έχουν πει ότι η αποφυγή της υγρασίας, η υγιεινή και ο αερισμός είναι λύσεις αυτού του προβλήματος. Γνωρίζατε ότι μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να εξαλείψετε την υγρασία από το σπίτι σας; Απλώς φτιάξτε έναν DIY συλλέκτη υγρασίας που, λόγω των υλικών που χρησιμοποιούνται, θα σας κοστίσει μόνο 0,50 €.

Πώς να δημιουργήσετε τον δικό σας συλλέκτης υγρασία με ελάχιστο κόστος
Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα άδειο πλαστικό μπουκάλι, 100 γραμμάρια χοντρό αλάτι, 10 σταγόνες αιθέριο έλαιο από το αγαπημένο σας άρωμα (π.χ. η λεβάντα είναι όμορφη), ένα βαμβακερό κομμάτι ύφασμα , λίγο βάμβακι, δύο λαστιχάκια, ένα κόφτη και ψαλίδι.

Κόψτε το πάνω μέρος του μπουκαλιού στα τρία τέταρτα, τυλίξτε το λαιμό με το ύφασμα και στερεώστε το με δύο λαστιχάκια.

Τοποθετήστε ένα βαμβάκι στο μπουκάλι και ρίξτε το αιθέριο έλαιο του αρώματος που προτιμάτε. Αναποδογυρίστε το πάνω μέρος του πλαστικού μπουκαλιού έτσι ώστε να ακουμπάει στο κάτω μέρος, σχηματίζοντας ένα χωνί.

Ρίξτε το αλάτι στο λαιμό του μπουκαλιού και ο συλλέκτης σας είναι έτοιμος. Το μόνο που έχετε να κάνετε, σύμφωνα με το toftiaxa.gr είναι να το τοποθετήσετε σε ένα δωμάτιο, το πιο υγρό, ώστε να αρχίσει να απορροφά την υγρασία.

www.daddy-cool.gr

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Η Νο1 τροφή που αποφεύγουν όσοι δεν παίρνουν ποτέ βάρος, σύμφωνα με τους διατροφολόγους

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr