Πανέξυπνο Tip: Κάντε τους Καθρέφτες σας να Αστράφτουν!

Πανέξυπνο Tip: Κάντε τους Καθρέφτες σας να Αστράφτουν!

Με αυτό το εύκολο tip θα μπορείτε να κοιτάξετε στον καθρέφτη σας και να βλέπετε τα πάντα πεντακάθαρα.

Η κακιά βασίλισσα στη Χιονάτη αναζητούσε απαντήσεις στις βαθύτερες απορίες της, ρωτώντας τον μαγικό καθρέφτη της. Μήπως εσείς, όμως, δυσκολεύεστε να διακρίνετε πολύ πιο απλά πράγματα, όπως πχ. που χρειάζεστε περισσότερο make-up; Μπορείτε να βάλετε τέλος στην αυτοκρατορία του θαμπωμένου καθρέφτη και μάλιστα με ένα εύκολο και αποτελεσματικό tip! Ο καθρέφτης σας μπορεί να μην αποκτήσει μαγικές ιδιότητες, αλλά σίγουρα θα γίνει τόσο αστραφτερός που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

Για να πετύχετε το επιθυμητό λαμπερό αποτέλεσμα,

δεν έχετε παρά να ανακατέψετε 1/4 φλ. λευκό ξίδι με 1/4 φλ. νερό και 2 σταγόνες αιθέριο έλαιο εσπεριδοειδών της επιλογής (πχ. περγαμόντο, γκρέιπφρουτ ή πορτοκάλι).

Στη συνέχεια, βουτήξτε σε αυτό ένα καθαρό βαμβακερό πανί ή λίγη εφημερίδα και τρίψτε καλά την επιφάνεια του καθρέφτη. Μη βιαστείτε να πετάξετε το διάλυμα που σας περίσσεψε: χρησιμοποιήσετε το για να καθαρίσετε και τα τζάμια του σπιτιού σας.
Τέλος, αν δεν έχετε λευκό ξίδι στο σπίτι, μπορείτε απλά να περάσετε τους θαμπούς καθρέφτες σας με ένα πανάκι στο οποίο προηγουμένως θα έχετε ρίξει μερικές σταγόνες απορρυπαντικό για τα πιάτα.

spirossoulis.com

unsplash.com  Σέρουμ προσώπου bakuchiol (μπακουκιόλη) το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα της φύσης.

Πώς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά την κολπίτιδα;

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr