Σκίσιμο τρύπα ή κάψιμο στο μπουφάν: Πως να το φτιάξετε χωρίς ράψιμο

Σκίσιμο τρύπα ή κάψιμο στο μπουφάν: Πως να το φτιάξετε χωρίς ράψιμο

Σκίστηκε, τρύπησε ή κάηκε το μπουφάν σας Δείτε πως να το φτιάξετε χωρίς να φαίνεται απολυτός τίποτα, μόνο με το ηλεκτρικό σας σίδερο.

Το αγαπημένο σας μπουφάν τρύπησε, κάηκε ή σκίστηκε; Πριν το πετάξετε δείτε το κόλπο που ακολουθεί και θα σας δώσει την λύση πως να το επιδιορθώσετε χωρίς μετά να φαίνεται τίποτα μόνο με το ηλεκτρικό σας σίδερο και μια πολύ απλή διαδικασία.

Εάν έχετε ένα μπουφάν με τρύπες, περιμένετε πριν το πετάξετε. Μπορείτε να το φτιάξετε με ένα ηλεκτρικό σίδερο.

Η διαδικασία είναι πραγματικά πολύ απλή. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε ένα ψαλίδι με αμβλύ άκρο με το οποίο θα κόψετε το περιττό γέμισμα που βγαίνει από την τρύπα του μπουφάν.

Στη συνέχεια, πάρτε ένα μικρό κομμάτι ύφασμα, διπλώστε το από πάνω και κόψτε το σε δύο τέλεια ίσα μισά. Προς το παρόν, θα χρειαστείτε μόνο ένα. Καλύψτε το με ταινία διπλής όψης.

Για να βεβαιωθείτε ότι η κόλλα κολλάει τέλεια στο ύφασμα, μπορείτε επίσης να τη σιδερώσετε από πάνω. Αφού ολοκληρώσετε αυτό το βήμα, αφαιρέστε τη μεμβράνη που προστατεύει την κόλλα και θα δείτε ότι το κομμάτι ύφασμά σας έχει γίνει αυτοκόλλητο.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τοποθετήσετε το ύφασμα μέσα στην τρύπα του σακακιού. Το πιο σημαντικό βήμα είναι το εξής: πάρτε το σίδερο και τοποθετήστε μια λεπτή πετσέτα ή πανί ή γάζα πάνω από την τρύπα του μπουφάν σας και περάστε το σίδερο από πάνω: θα δείτε ότι η τρύπα θα κλείσει ως δια μαγείας!

Εάν η τρύπα στο μπουφάν σας είναι μεγαλύτερη από το αναμενόμενο, σύμφωνα με το toftiaxa.gr μπορείτε απλά να την κρύψετε με ένα μπάλωμα συγκεκριμένου σχήματος ή χρώματος που προτιμάτε.

Κολλήστε την ταινία διπλής όψης κάτω από το μπάλωμα. Σιδερώστε το στην τρύπα στο μπουφάν και σε λίγα δευτερόλεπτα θα είναι έτοιμο να το φορέσετε.

Daddy-Cool.gr

Νιασιναμίδη: Το πολυτάλαντο συστατικό. Καθαρό Σέρουμ Σε Τιμή Προσφοράς.

Χολολιθίαση – Οι τροφές που «σπάνε» τη Χολολιθίαση με φυσικό τρόπο

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr