Τo αστραφτερό χρώμα σκιάς που αναδεικνύει τα καστανά μάτια όσο δεν φαντάζεσαι

Τo αστραφτερό χρώμα σκιάς που αναδεικνύει τα καστανά μάτια όσο δεν φαντάζεσαι

Το δοκίμασε η Hailey Bieber και έγινε αμέσως viral.

Στην αναζήτηση του τέλειου μακιγιάζ που θα κολακεύει απόλυτα το χρώμα των ματιών μας, είναι πολύ πιθανό να μπερδευόμαστε από την πληθώρα των αποχρώσεων που διατίθενται στην αγορά.

Οι πανέμορφες παλέτες που συχνά έχουμε στο νεσεσέρ μας, με τις φανταχτερές αποχρώσεις, μπορεί να μας δίνουν πολλές ιδέες για το μακιγιάζ των ματιών μας, ποια απ’ όλες ωστόσο κολακεύει καλύτερα τα καστανά μάτια;

Σοφία Ιωάννου

Η απάντηση ίσως δεν είναι αυτή που περίμενες, μιας και, αντίθετα με την άποψη που επικρατεί γενικότερα, δεν είναι μόνο οι καφέ, μπεζ και nude τόνοι που αναδεικνύουν τα σκουρόχρωμα μάτια. Αντιθέτως, οι επιλογές που έχεις είναι απείρως περισσότερες, και η Hailey Bieber το απέδειξε πρόσφατα με ένα πολύ γιορτινό look.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και influencer δοκίμασε μια ιδιαίτερη ροζ-μωβ σκιά με shimmer στα βλέφαρα, γεγονός που έκανε τα καστανά μάτια της να λάμπουν. Επιπλέον, αυτό το τόσο φωτεινό, χαρούμενο χρώμα έκανε τα μάτια της να δείχνουν ελαφρώς πιο μελί, κάτι που μπορείς να πετύχεις με μια σκιά – να αλλάξεις δηλαδή κάπως το πώς δείχνει η απόχρωση του ματιού. Τέλος, η πολύ λεπτή, ανοδική γραμμή eye liner έδωσε στο makeup look αυτό ακριβώς το twist που έλειπε ώστε να χαρακτηριστεί το μακιγιάζ “glam” και πιο επίσημο. Με λίγα λόγια, αυτό το χρώμα σκιάς είναι η ιδανική επιλογή για τις γιορτές που πλησιάζουν.

Δες το αποτέλεσμα:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki_Makeup (@nikki_makeup)

madamefigaro.gr

unsplash.com

Αιθέριο Έλαιο Μύρο. Για την αποκατάσταση φθοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr