Μούχλα και μαυρίλα στην βάση της λεκάνης τουαλέτας: Κάντε την να λάμπει με ένα μόνο υλικό

Μούχλα και μαυρίλα στην βάση της λεκάνης τουαλέτας: Κάντε την να λάμπει με ένα μόνο υλικό

Έχει δημιουργηθεί ένα μαύρο δαχτυλίδι μαυρίλας από την μούχλα και την υγρασία στην βάση της λεκάνης της τουαλέτας σας; Δείτε πως να την κάνετε λάμπει εύκολα με ένα μόνο οικονομικό υλικό.

Μούχλα και μαυρίλα στην βάση της λεκάνης τουαλέτας: Κάντε την να λάμπει με ένα μόνο υλικό

 

Ανεξάρτητα από το πόσο συχνά καθαρίζετε το μπάνιο ή τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε, πάντα σχηματίζεται ένας ενοχλητικός μαύρος κύκλος στη βάση της λεκάνης τουαλέτας που δεν φαίνεται να φεύγει.

Αυτή είναι μια δύσκολη περιοχή στον καθαρισμό, εν μέρει λόγω της τοποθεσίας, εν μέρει λόγω του γεγονότος ότι δεν μπορεί να τριφτεί έντονα με το ζόρι, ώστε να μην φύγει σιλικόνη που χρησιμοποιείται για την αποφυγή διαρροών νερού.

Ωστόσο, η σιλικόνη συσσωρεύει λεκέδες μούχλας και βρωμιάς που μαυρίζουν και χαλούν την αισθητική του μπάνιου.

Το κόλπο με το αλάτι στο σφουγγάρι που θα σας γλιτώσει από βρωμιά και μικρόβια
Το πιο αποτελεσματικό συστατικό για να εξαφανίσετε τον μαύρο κύκλο γύρω από την λεκάνη τουαλέτας είναι αναμφίβολα το ξύδι. Μπορείτε να το κάνετε με δύο τρόπους.

Ο πρώτος είναι να το ψεκάσετε απευθείας στον μαύρο κύκλο, να περιμένετε μερικές ώρες, να τρίψετε με ένα μη λειαντικό σφουγγάρι και να ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Ο δεύτερος είναι να μουσκέψετε ένα πανί σε ξύδι, να το τοποθετήσετε γύρω από τη βάση της λεκάνης και να το αφήσετε να μουλιάσει εκεί για την πιο αποτελεσματική αφαίρεση επίμονων λεκέδων.

Ως εναλλακτική στο ξύδι, σύμφωνα με το toftiaxa.gr μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από χυμό λεμονιού και λευκό ξύδι. Η εφαρμογή είναι η ίδια.

www.daddy-cool.gr

unsplash.com

Ανησυχία για τις καρκινογόνες ουσίες σε καλλυντικά και το παρεμπόριο – Στο στόχαστρο γνωστές εταιρείες

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr