Αλλάζει ο καιρός: Τρεις εποχές σε μια εβδομάδα – Από τα 30άρια σε πτώση θερμοκρασίας και βροχές

Αλλάζει ο καιρός: Τρεις εποχές σε μια εβδομάδα – Από τα 30άρια σε πτώση θερμοκρασίας και βροχές

Αλλάζει ο καιρός

Για τρεις εποχές σε μια εβδομάδα κάνουν λόγο οι μετεωρολόγοι καθώς αλλάζει το σκηνικό του καιρού στα μέσα της προσεχούς εβδομάδας.

Από τα 30αρια περνάμε στην απότομη πτώση της θερμοκρασίας και στις βροχοπτώσεις όπου σε ορισμένες περιοχές αναμένεται να είναι έντονες ενώ στα μεγάλα υψόμετρα της βόρειας Ελλάδας θα έχουμε και χειμωνιάτικες… αποχρώσεις!

«Σχετικά ευοίωνες δείχνουν και με τα σημερινά στοιχεία οι προοπτικές προς τα τέλη της εβδομάδας για κάπως πιο αξιόλογες βροχές σε αρκετές περιοχές της χώρας πλην ίσως των νοτίων νησιωτικών τμημάτων. Σταδιακή και κατά τόπους αισθητή θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας προς τα μέσα της εβδομάδας στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σε κάθε περίπτωση η ακριβής θέση των διαδοχικών βαρομετρικών χαμηλών της νέας εβδομάδας θα καθορίσει την ένταση αλλά και την έκταση των καιρικών φαινόμενων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτησή του στα social media.

Πηγή: ethnos.gr

Λαδιές και δύσκολοι λεκέδες στα ρούχα: Το μυστικό της γιαγιάς με την ζάχαρη που θα τα κάνει πεντακάθαρα εύκολα και γρήγορα

 

 

Ετικέτες:

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr