SKINCARE: Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ… ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ

SKINCARE: Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ… ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ

Αν θέλετε να διασφαλίσετε την υγεία του δέρματός σας τους καλοκαιρινούς μήνες, αυτό το skincare tip εγγυάται σίγουρα αποτελέσματα

Μένουν λιγότερες από δέκα ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε τον Μάιο και είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ να υποδεχτούμε το καλοκαίρι και τις χαλαρές του στιγμές.

Οι συνέπειες αυτής της εποχής στο δέρμα μας είναι απρόβλεπτες, καθώς από τη μία η χρήση λιγότερων προϊόντων μακιγιάζ το ανακουφίζουν, ενώ από την άλλη ο ήλιος μπορεί να αφήσει πάνω του σημάδια όπως πανάδες ή ξηροδερμία. Για αυτό, ειδικά το καλοκαίρι, το αντηλιακό, η ενυδάτωση και η συχνή κατανάλωση νερού είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας.

Υπάρχει όμως μία θεραπεία που όλες και όλοι επιβάλλεται να κάνουμε πριν αρχίσουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες και αυτή είναι ο βαθύς καθαρισμός προσώπου.

Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, αφού απομακρύνονται το σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα, ο καθαρισμός προσώπου είναι πολύ σημαντικός και για την υγεία, καθώς θωρακίζει το δέρμα μας ενάντια στις μεταβολές της θερμοκρασίας και διατηρεί την ισορροπία. Ξεκινώντας το καλοκαίρι με επιδερμίδα που έχει λάβει τη φροντίδα ενός ειδικού, θα διαπιστώσουμε πως θα παραμείνει ενυδατωμένη, νεανική και απαλή για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες.

Σημαντικό είναι να μεριμνήσουμε για τον καθαρισμό μας στο άμεσο διάστημα, έτσι ώστε το δέρμα μας να ανταποκριθεί καλύτερα, χωρίς να ανησυχούμε για το αν θα επηρεάσει ο ήλιος τη θεραπεία.

unsplash.com

www.vwoman.gr

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Τα μυστικά για ζουμερά μπιφτέκια

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr