Το Νο1 βότανο για τη θεραπεία των αιμορροΐδων

Το Νο1 βότανο για τη θεραπεία των αιμορροΐδων

Οι αιμορροΐδες μπορεί να είναι εσωτερικές ή εξωτερικές, ενώ συχνά προκαλούν πόνο, φαγούρα ή αιμορραγία.

Υπάρχουν διάφορες φαρμακευτικές θεραπευτικές επιλογές στην αγορά για τις αιμορροΐδες. Ωστόσο, αν θέλετε να καταφύγετε σε κάποια φυτική επιλογή δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τη συμβουλή του Dr Eric Berg, ο οποίος προτείνει στο κανάλι του στο YouTube τη ρίζα Collinsonia.

«Η ρίζα Collinsonia έχει χρησιμοποιηθεί ως φυτικό φάρμακο εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων του φλεβικού συστήματος και του ήπατος», λέει ο Dr Eric Berg διευκρινίζοντας ότι «η ρίζα Collinsonia είναι θεραπευτική για τη φλεβική συμφόρηση, η οποία είναι η στάσιμη ροή του αίματος στο φλεβικό σύστημα».

Η ρίζα Collinsonia, σύμφωνα με τον γιατρό μπορεί επίσης να βοηθήσει σε ορισμένες καταστάσεις, όπως:
– Λαρυγγίτιδα

– Πονόλαιμο

 

– Βρογχίτιδα

– Βλέννη

– Πεπτικά προβλήματα

«Η εγκυμοσύνη, το λίπος στην κοιλιά, ο ασκίτης και η δυσκοιλιότητα οδηγούν σε αυξημένο κίνδυνο αιμορροΐδων. Πολλές από αυτές τις παθήσεις σχετίζονται με ηπατικό πρόβλημα, συμφόρηση στο ήπαρ και φλεβική συμφόρηση.

Υπάρχουν πολύ ελάχιστες παρενέργειες της ρίζας Collinsonia, η οποία μπορεί να είναι μια εξαιρετική φυσική εναλλακτική για να δοκιμάσετε για τις αιμορροΐδες«, καταλήγει ο Dr Eric Berg.

Η δοσολογία είναι δύο κάψουλες με ένα ποτήρι νερό δύο φορές την ημέρα, μεταξύ των γευμάτων. Ωστόσο, καλό θα ήταν πριν αποφασίσετε να δοκιμάσετε τη ρίζα Collinsonia να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Λίγα λόγα για τη ρίζα Collinsonia
Η ρίζα Collinsonia είναι η ρίζα του φυτού Collinsonia canadensis, ενός πολυετούς βοτάνου με άρωμα λεμονιού που προέρχεται από την ίδια οικογένεια με τη μέντα.

Αν και μπορούν να χρησιμοποιηθούν όλα τα μέρη του φυτού για φυτικές θεραπείες, η ρίζα χρησιμοποιείται πιο συχνά και πιστεύεται ότι προσφέρει τα πιο ισχυρά οφέλη.

Είναι σκούρο καφέ χρώμα και υφή με κόμπους, πολύ σκληρό εξωτερικό και έντονη οσμή η οποία απ’ ότι λένε εξαφανίζεται όταν αποξηραίνεται.

Η ρίζα Collinsonia είναι ευρέως γνωστή για τα ηρεμιστικά και μυοχαλαρωτικά της αποτελέσματα. Γενικά προωθείται ως αποτελεσματική φυσική θεραπεία για τον πόνο ή διάφορα πεπτικά, ουροποιητικά ή αναπνευστικά προβλήματα.

Στην αγορά διατίθεται συνήθως σε σκόνη, κάψουλες, τσάι, βάμμα ή υγρό εκχύλισμα.

www.healthstat.gr

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Η μοναδική άσκηση που πρέπει να κάνετε για να παραμείνετε καλλίγραμοι και δυνατοί όσο μεγαλώνετε

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr