Οργανικά λάδια κατά των ραγάδων Πολύτιμα έλαια της φύσης με μικρό κόστος.

Οργανικά λάδια κατά των ραγάδων Πολύτιμα έλαια της φύσης με μικρό κόστος.

 

Πολύτιμα έλαια της φύσης με μικρό κόστος.

Οι ραγάδες είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες από την νεαρή τους ακόμα ηλικία. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να τις μειώσετε όπως με καλλυντικά προϊόντα και με δραστικές θεραπείες όπως το laser και άλλα. Υπάρχουν όμως και τα οργανικά λάδια που δεν έχουν παρενέργειες, είναι πολύ πιο φιλικά για το δέρμα, μαζί με τις ραγάδες βοηθούν και σε άλλα δερματικά προβλήματα και είναι εντελώς ασφαλή για όλες τις ηλικίες, για εγκύους ακόμα και για μητέρες που θηλάζουν (και στις δυο περιπτώσεις μετά από συνεννόηση με τον γιατρό).
Η χρήση των οργανικών ελαίων είναι πολύ εύκολη, χρειάζεται μόνο λίγη ποσότητα τοπικά και λίγο μασάζ για να απορροφηθούν από το δέρμα, 2-3 φορές την ημέρα.
Μπορούν να αναμειχτούν μεταξύ τους για μεγαλύτερα αποτελέσματα και να συνδυαστούν με βιταμίνες Α και Ε.
Την πρώτη φορά που θα δοκιμάσετε ένα οργανικό λάδι, κάντε patch test για να δείτε αν έχετε κάποια αλλεργία.
Συνήθως, κάποια οργανικά έλαια παγώνουν όταν φυλάσσονται σε χώρους με χαμηλή θερμοκρασία, αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό.

Δείτε παρακάτω τα πολύτιμα οργανικά λάδια:

Λάδι Αβοκάντο (Avocado Oil):

Περιέχει βιταμίνες Ε και Α και λιπαρά οξέα που ενυδατώνουν, θρέφουν και προστατεύουν το δέρμα. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά που ενεργοποιούν την αναπαραγωγή του κολλαγόνου με αποτέλεσμα την ανάπλαση του δέρματος και την βελτίωση της ελαστικότητας και του τόνου του.

Λάδι Jojoba (Jojoba Oil):

Η χημική του σύνθεση είναι παρόμοια του δέρματος με αποτέλεσμα να απορροφάται άμεσα και να είναι κατάλληλο ακόμα και για πολύ ευαίσθητους τύπους. Περιέχει βιταμίνες Ε και Β που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα με αποτέλεσμα να είναι πιο ελαστικό και ανθεκτικό.

Λάδι Αγριοτριανταφυλλιάς (Rose Hip Oil):

Το έλαιο αυτό είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και λιπαρά οξέα. Προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση, ενυδάτωση, ανάπλαση και αναδόμηση των κυττάρων με αποτέλεσμα την λείανση διάφορων ουλών όπως οι ραγάδες και την θεραπεία διάφορων δερματοπαθειών.

Άλλο ένα οργανικό προϊόν που δεν είναι λάδι αλλά λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά είναι η Αλόη (Aloe Vera):

Τα ένζυμα του φρέσκου ζελέ της αλόης απομακρύνουν τα κατεστραμμένα κύτταρα και ενεργοποιούν την ανανέωση των ιστών. Επίσης, η Αλόη ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα και βελτιώνει την ελαστικότητα και τον τόνο του.

Αμυγδαλέλαιο (Almond Oil):

Περιέχει βιταμίνες Α, Ε και D καθώς και οξέα. Έχει την ιδιότητα να εισχωρεί βαθιά στο δέρμα, το ενυδατώνει, το θρέφει και δεν προκαλεί κανέναν ερεθισμό. Είναι το πιο φημισμένο οργανικό λάδι για χρήση κατά και μετά την εγκυμοσύνη.

http://www.jenny.gr

αβοκάντο – avocado oil. Η τροφή της επιδερμίδας.
Έλαιο Τζοτζόμπα ή Χοχόμπα. Το έλαιο που μοιάζει με το δέρμα μας!
Λάδι άγριου τριαντάφυλλου. Δέρμα χωρίς κηλίδες, ρυτίδες, ραγάδες.
Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Τζελ αλόης.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr