Τα καρότα μπορούν να σε μεταμορφώσουν. Τα οφέλη ομορφιάς και 2 μάσκες φυσικού μπότοξ.

Τα καρότα μπορούν να σε μεταμορφώσουν. Τα οφέλη ομορφιάς και 2 μάσκες φυσικού μπότοξ.

Τα καρότα είναι γεμάτα με βιταμίνη Α που βοηθά στην αποκατάσταση των βλαβών των μαλλιών και του δέρματος. Είναι γεμάτα με ίνες και αποτοξινώνουν το αίμα μας. 

Τα καρότα είναι το καλύτερο λαχανικό για τη βελτίωση της ξηρότητας του δέρματος.

Εμπλουτισμένα με κάλιο που θρέφει το δέρμα σας σε βάθος κάνουν το δέρμα λείο και φρέσκο με φυσική απαλότητα όπως αυτή του καλοαναθρεμμένου μωρου.

Τα καρότα θεραπεύουν τις βλάβες του δέρματός και απομακρύνουν το πρόβλημα των εξανθημάτων.  Η κύρια αιτία της ξηροδερμίας είναι η έλλειψη καλίου. Τα καρότα είναι η καλύτερη πηγή καλίου. Αφαιρεί την ανεπάρκεια της επιδερμίδας τρέφοντας με ζωή τις μεμβράνες του δέρματος .

Μείωση των κηλίδων 
Τα καρότα είναι η καλύτερη πηγή αντιοξειδωτικών. Εχουν ισχυρές αντιγηραντικές ιδιότητες μειώνουν τις κηλίδες και το πρήξιμο. Τρέφουν το δέρμα μας και παρέχουν προστασία από βακτηριακές ασθένειες. Λειτουργούν επίσης στα ξεσπάσματα της επιδερμίδας. Είναι το καλύτερο συστατικό για να διατηρήσετε τη νεανικότητα και τη λάμψη του δέρματός σας στο διηνεκές . 

Η αντηλιακή προστασία
Τα καρότα είναι συστατικό αντηλιακού . Είναι πλούσια σε βήτα-καροτίνη η οποία αλλάζει αυτόματα τη βιταμίνη Α μέσα στο σώμα μας. Είναι εμπλουτισμένο σε καροτενοειδή που μας προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Η βιταμίνη Α επιδιορθώνει τις μεμβράνες του δέρματοςαλλά και αυξάνει τη ζωή τους. Λειτουργεί επίσης ως θεραπευτικός παράγοντας για τα κύτταρα . Στην πραγματικότητα, ένα ποτήρι χυμός καρότου μπορεί να λειτουργήσει ως αντιηλιακό στοιχείο στο σώμα μας. 

Αφαίρεση δερματικών παθήσεων μεταξύ των πλεονεκτημάτων ομορφιάς των καρότων
Τα καρότα είναι η λύση για όλες τις δερματικές παθήσεις. Εάν υποφέρετε από σπυράκια, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, μαύρους κύκλους, φλεγμονές, σπυράκια και ακμή, τα καρότα είναι η καλύτερη θεραπεία για αυτά.  Έχουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από άλλα λαχανικά. 

ΔΥΟ ΜΑΣΚΕΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΠΟΤΟΞ

Μάσκα προσώπου με καρότο για ρυτίδες.
Βάλτε 1  καρότο σε ένα μπολ και πολτοποιήστε το, στη συνέχεια προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού και 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι, ανακατέψτε το καλά. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας για 10-15 λεπτά. Πλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό. Συχνότητα: δύο φορές το μήνα.

Αντιγηραντική μάσκα καρότου για πρόσωπο λαιμό και ντεκολτέ. Δημιουργεί πυκνή σύσταση δέρματος.
Πάρτε 1 τριμμένο καρότο.προσθέστε 1 λιωμένη μπανάνα και 2 κουταλιές της σούπας μέλι σε ένα μπολ και ανακατέψτε το καλά. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο αλεύρι και κάντε μια πάστα από αυτά. Εφαρμόστε το ως μάσκα στο πρόσωπό σας για 10-15 λεπτά. Στη συνέχεια πλύνετε το πρόσωπό σας με ζεστό νερό. Αυτή η μάσκα μειώνει τις κηλίδες, την ακμή και τις λεπτές γραμμές. Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτή τη μάσκα δύο φορές την εβδομάδα για καλύτερο αποτέλεσμα.

Προσοχή μην ξεπεράσετε τα 15 λεπτά εφαρμογής  καθώς μετά το εικοσάλεπτο το καρότο βάφει το δέρμα.

Καροτέλαιο. Αντιγήρανση σε διάρκεια.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr