Ξεκούραστοι Κοιλιακοί Λίγων Λεπτών στην Καρέκλα για Σύσφιξη και Γράμμωση.

Ξεκούραστοι Κοιλιακοί Λίγων Λεπτών στην Καρέκλα για Σύσφιξη και Γράμμωση.

Η ενδυνάμωση των κοιλιακών μυών εκτός απο την υπέροχη εμφάνιση και την άνεση με τα ρούχα μας  βελτιώνει και την στάση του σώματος. Εάν περνάτε πολύ χρόνο στο γραφείο σας, μπορείτε να δυναμώσετε και να τονώσετε τους κοιλιακούς σας κάνοντας μια προπόνηση κοιλιακών πάνω σε μια καρέκλα. Μια προπόνηση κοιλιακών σε μια καρέκλα είναι πολύ ασφαλής και πολύ ξεκούραστη. Φέρνει επίσης καταπληκτικά αποτελέσματα στην εμφάνιση και την υγεία. Μιλήστε με το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε μια νέα ρουτίνα άσκησης, ειδικά εάν είχατε πρόσφατο τραυματισμό ή αν έχετε χρόνια πάθηση υγείας. 

Βρείτε μια στιβαρή καρέκλα. Για να κάνετε μια προπόνηση κοιλιακών σε μια καρέκλα, χρειάζεστε μια επίπεδη, σταθερή καρέκλα χωρίς χέρια. Μια καρέκλα τραπεζαρίας ή κουζίνας λειτουργεί καλά – αποφύγετε τις καρέκλες με ρόδες γιατί δεν είναι σταθερές και μπορεί να ξεδιπλωθούν από κάτω σας. 
Εάν έχετε πρόσβαση μόνο σε καρέκλες με ρόδες, δείτε αν μπορείτε να κλειδώσετε τους τροχούς για να μην κινείται . Η το να ακουμπάει σε  έναν τοίχο μπορεί να ενισχύσει την υποστήριξη σας. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr