Τα συμπληρώματα που μας κρατούν νέους

Τα συμπληρώματα που μας κρατούν νέους

Τα καλύτερα αντιγηραντικά συμπληρώματα για να προσθέσετε στη ρουτίνα σας φέτος

Από την υγεία των αρθρώσεων μέχρι το πιο λαμπερό δέρμα, την εμμηνόπαυση και όχι μόνο.

Καθώς μεγαλώνουμε, μπορεί να διατηρήσουμε την εστίαση σε ορισμένα ζητήματα υγείας για να διασφαλίσουμε ότι παραμένουμε ο καλύτερος και υγιέστερος εαυτός μας.

Ναι, ορισμένοι από εμάς θέλουν να στοχεύσουν την ελαστικότητα του δέρματος, τα αραιά μαλλιά και το πιο ευαίσθητο δέρμα, ωστόσο, καθώς περνούν τα γενέθλια, απαιτούνται άλλες ανησυχίες, όπως οι επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης, ο πόνος στις αρθρώσεις και οι μύες ή η μείωση των επιπτώσεων των ελεύθερων ριζών.

Το κλειδί για να παραμείνετε υγιείς καθώς μεγαλώνετε είναι η διατήρηση συνηθειών όπως η άσκηση και η υγιεινή διατροφή, αλλά τα συμπληρώματα  μπορούν να βοηθήσουν.

Τα επόμενα χρόνια, η πιο χρήσιμη συμβουλή για να παραμείνετε υγιείς είναι να δώσετε προτεραιότητα στην υγιεινή διατροφή, την καθημερινή άσκηση και τη μείωση επιβλαβών συμπεριφορών όπως το κάπνισμα ή το πολύ ποτό. Ωστόσο, η αύξηση της διατροφής σας με συμπληρώματα που στοχεύουν τις ανησυχίες σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παραμείνετε στην κορυφή ενάντια των αναπόφευκτων αλλαγών που έρχονται με την ηλικία.

Δεν υπάρχουν μαγικά συμπληρώματα που θα γυρίσουν μαγικά τον χρόνο πίσω, όμως σίγουρα υπάρχουν ορισμένες βιταμίνες, μέταλλα και συστατικά που πρέπει να αναζητήσετε όταν θελήσετε  να προσθέσετε συμπληρώματα στη διατροφή σας.

Βιταμίνη C – Η βιταμίνη C δεν είναι μόνο πρωταθλητής στην αποτροπή κρυολογήματος και καρδιακών προσβολών, αλλά βοηθά επίσης στην προώθηση της νεανικής, λαμπερής επιδερμίδας. Βοηθά στην αναπαραγωγή του κολλαγόνου και βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού στους ηλικιωμένους.

Κολλαγόνο – Καθώς μεγαλώνουμε, η παραγωγή κολλαγόνου επιβραδύνεται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε ρυτίδες και χαλάρωση του δέρματος. Μπορείτε να προσθέσετε συμπληρώματα κολλαγόνου στον πρωινό σας καφέ ή να τα πάρετε σε μορφή χαπιού για να βοηθήσουν στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος, στην ανάπτυξη των νυχιών και των μαλλιών και στη μείωση των ρυτίδων.

Γλυκοζαμίνη – Αυτό το συμπλήρωμα όχι μόνο βοηθά στην υγεία του δέρματος και τις ρυτίδες, αλλά είναι επίσης εξαιρετικό για τη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων, η οποία είναι γνωστό ότι επιδεινώνεται μόνο με την ηλικία. Μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου και της φλεγμονής που σχετίζονται με την οστεοαρθρίτιδα και τη γενική υγεία του χόνδρου.

Φροντίστε να διαβάσετε τις ετικέτες των συμπληρωμάτων που θα επιλέξετε και μιλήστε πρώτα με το γιατρό σας.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr