Αντιγήρανση: 6 τρόποι για να φαίνεστε & να νιώθετε 10 χρόνια νεότεροι

Αντιγήρανση: 6 τρόποι για να φαίνεστε & να νιώθετε 10 χρόνια νεότεροι

Αντιγήρανση: 6 τρόποι για να φαίνεστε & να νιώθετε 10 χρόνια νεότεροι
Νιώθετε ποτέ ότι τα χρόνια σας κάνουν να φαίνεστε και να νιώθετε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας; Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να γυρίσουν τον χρόνο πίσω, να σβήσουν τις ρυτίδες και να αποκαταστήσουν τα επίπεδα ενέργειας. Αλλά μην εγκαταλείπετε ακόμα την ελπίδα σας – υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να φαίνεστε και να αισθάνεστε τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότεροι!

Επενδύστε σε ποιοτικές θεραπείες και προϊόντα περιποίησης δέρματος
Η επένδυση σε ποιοτικές θεραπείες και προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας αξίζει τα χρήματα όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ομορφιάς του προσώπου σας και την προστασία από τα σημάδια της γήρανσης. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε μια θεραπεία σύσφιξης του δέρματος για το πρόσωπο και το λαιμό σας που προσφέρεται από αξιόπιστους επαγγελματίες ή αγοράστε ποιοτικά προϊόντα περιποίησης που περιέχουν βιταμίνες, πεπτίδια και άλλα ισχυρά φυσικά συστατικά.

Με τη βοήθεια επαγγελματιών γιατρών και προϊόντων υψηλής ποιότητας, μπορείτε να μειώσετε αποτελεσματικά τις κηλίδες γήρανσης και άλλα ανεπιθύμητα σημάδια γήρανσης, ώστε η υπέροχη επιδερμίδα σας να παραμένει λαμπερή, λεία και υγιής. Μην ανησυχείτε επίσης για το σπάσιμο της τράπεζας, με αυτές τις επενδύσεις στον εαυτό σας, θα αισθάνεστε καλά τώρα και για τα επόμενα χρόνια.

Ενσωματώστε τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα στη διατροφή σας
Η κατανάλωση τροφών πλούσιων σε ωμέγα-3 λιπαρά οξέα παίζει ζωτικό ρόλο στη διατήρηση του φυσικού φραγμού υγρασίας του δέρματος, που του επιτρέπει να διατηρεί μια νεανική εμφάνιση. Τρόφιμα όπως ο σολομός, το σκουμπρί, τα καρύδια και ο λιναρόσπορος είναι εξαιρετικές πηγές ωμέγα-3 που μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της ξηρότητας και της φλεγμονής του δέρματος. Η ενσωμάτωσή τους στη διατροφή σας θα ωφελήσει τη γενική υγεία σας και θα σας δώσει πιο υγιή όψη δέρματος από μέσα προς τα έξω.

Ασκηθείτε τακτικά
Η τακτική γυμναστική είναι ένα ουσιαστικό μέρος για να παραμείνετε υγιείς και χαρούμενοι. Η άσκηση μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος, καθώς είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να καίτε συνεχώς τις υπερβολικές θερμίδες. Επιπλέον, βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών σας και τελικά τους δίνει την τονισμένη εμφάνιση που προσπαθείτε. Η ενσωμάτωση φυσικής δραστηριότητας στην καθημερινή σας ρουτίνα δημιουργεί δύναμη και αντοχή, δύο βασικά συστατικά για την επίτευξη βέλτιστης υγείας. Επιπλέον, η τακτική άσκηση απελευθερώνει ενδορφίνες που ενισχύουν τη διάθεσή σας και σας κάνουν να αισθάνεστε καλά ενώ κρατάτε μακριά άλλα ιατρικά προβλήματα!

Κοιμηθείτε αρκετά κάθε βράδυ
Ο ύπνος είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής των ανθρώπων, παρέχοντας διάφορα οφέλη που δεν μπορούν να αγνοηθούν. Αφιερώνοντας χρόνο κάθε βράδυ για να ξεκουραστείτε αρκετά, θα επιτρέψετε στο σώμα σας να επανορθωθεί και θα εξασφαλίσει ότι αισθάνεστε καλύτερα. Επιδιώξτε επτά ή οκτώ ώρες ύπνου κάθε βράδυ και βεβαιωθείτε ότι κάθε περιβάλλον στο οποίο ξεκουράζεστε είναι άνετο. Ο ποιοτικός ύπνος θα σας κάνει πιο ενεργητικούς κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα ενθαρρύνει την εστίαση, τη συγκέντρωση και την καλύτερη γενική υγεία.

Δοκιμάστε γιόγκα ή πιλάτες
Η γιόγκα ή το πιλάτες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση του στρες, στη βελτίωση της ευελιξίας και στην αύξηση της δύναμης. Θα νιώσετε τα σωματικά αποτελέσματα της πρακτικής σας με καλύτερη ισορροπία, βελτιωμένη στάση του σώματος και μεγαλύτερο εύρος κίνησης. Μια τακτική πρακτική γιόγκα ή πιλάτες ενθαρρύνει την επίγνωση, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στο να τεντώσετε το σώμα σας προσεκτικά και να συνδεθείτε με συναισθήματα ευεξίας.

Βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας
Το να αφιερώνετε χρόνο για τον εαυτό σας μπορεί συχνά να αισθάνεστε σαν ένα αδύνατο έργο για να το διαχειριστείτε, αλλά το να ξεχωρίσετε ότι ο «χρόνος σας» είναι απαραίτητος για την ψυχική και σωματική σας υγεία, για να μην αναφέρουμε το δέρμα σας! Μπορείτε να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με πολλούς τρόπους, κάποιοι προτιμούν τις πολυτελείς μέρες σπα και άλλοι μπορεί να εκτιμήσουν έναν ήρεμο περίπατο στο πάρκο. Εάν το να ξοδέψετε χρήματα δεν αποτελεί επιλογή, η ανάγνωση ενός καλού βιβλίου ή η επιστροφή σε ένα παλιό χόμπι μπορεί να έχει εξίσου νόημα.

www.healthweb.gr

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr