5 έξυπνες συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα

5 έξυπνες συμβουλές για το πώς να αποκτήσετε λαμπερή επιδερμίδα

Όλες θέλουμε να βλέπουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή και αναζωογονημένη. Η καθημερινή φροντίδα, ένα highlighter και ένα toner μπορεί να είναι η πιο εύκολη λύση.

Βρείτε παρακάτω τις καλύτερες συμβουλές που δίνουν πραγματικά υπέροχα αποτελέσματα για το πρόσωπο και το σώμα.

Κάντε μασάζ στο πρόσωπο

Το μασάζ στο πρόσωπο βοηθάει στη βραχυπρόθεσμη αναζωογόνησή και στην επαναφορά της σφριγηλότητας του με την πάροδο του χρόνου. Χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας και κάντε μασάζ εφαρμόζοντας στο πρόσωπο έναν ορό ή ένα λάδι. Οι κινήσεις αυτές βοηθούν στο να κινηθεί το αίμα και να “ξυπνήσει” ολόκληρη η επιδερμίδα σας.

Δώστε ένα boost λάμψης στο foundation

Στην περίπτωση που η φροντίδα της επιδερμίδας δεν είναι αρκετή, υπάρχει και άλλος τρόπος να δώσετε έναν τόνο λάμψης στο πρόσωπό σας. Πριν εφαρμόσετε το foundation, αναμείξτε το με μια μικρή ποσότητα highlighter υγρής ή κρεμώδους υφής. Έπειτα με ένα πινέλο απλώστε το μείγμα σε όλο το πρόσωπο. Η λάμψη που θα βγαίνει από το πρόσωπό σας θα μοιάζει εντελώς φυσική.

Χρησιμοποιήστε το highlighter και στις κλείδες!

Ένα ακόμα σημείο του σώματός που του πάει η λάμψη είναι οι κλείδες. Αξίζει να τις φωτίσετε με έξτρα highlighter και έτσι έχουν να δώσουν κάτι παραπάνω στο look σας. Για να εντοπίσετε το σωστό σημείο εφαρμογής του, βάλτε τα χέρια στη μέση και φέρτε μπροστά τους ώμους. Τα σημεία που θα πεταχτούν πιο έντονα έξω είναι και αυτα στα οποία θα τοποθετήσετε την λάμψη.

Χρησιμοποιήστε toner πριν από το serum ή την ενυδατική κρέμα

Το toner είναι απαραίτητο για την ενυδάτωση και την προετοιμασία της επιδερμίδας. Χρησιμοποιήστε το μετά από κάθε καθαρισμό, καθώς αναζωογονεί και φρεσκάρει. Στο μεταξύ, οι οροί και οι κρέμες διεισδύουν βαθύτερα εάν η επιδερμίδα σας έχει λάβει ήδη μια στιγμή τόνωσης.

Προσθέστε και άλλες υφές highlighter

Για να αποκτήσετε ακόμα περισσότερη λάμψη αλλά και να σταθεροποιήσετε την ήδη υπάρχουσα υγρής μορφής, εφαρμόστε highlighter σε μορφή πούδρας. Αν θέλετε μια γενικότερη λάμψη σε όλο το πρόσωπο πάρτε μια πολύ μικρή ποσότητα μ’ ένα μεγάλο fluffy πινέλο, τινάξτε το και περάστε το με απαλές κινήσεις παντού. Αν πάλι θέλετε να φωτίσετε πιο συγκεκριμένα σημεία όπως ζυγωματικά και μύτη, πάρτε ένα μικρό fluffy πινέλο και εφαρμόστε το highlighter σε αυτά ακριβώς τα σημεία.

www.instyle.gr

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr