6 Τρόποι για να Ξεπρηστείτε Μέσα σε μια Εβδομάδα!

6 Τρόποι για να Ξεπρηστείτε Μέσα σε μια Εβδομάδα!

Κι όμως, μπορείτε να αδυνατίσετε γρήγορα και με υγιεινό τρόπο.
Αυτές είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

Κι όμως, μια εβδομάδα είναι αρκετή για να δείτε ένα πιο ενθαρρυντικό νούμερο στη ζυγαριά σας. Με λίγα λόγια δεν θέλει κόπο αλλά θέλει τρόπο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, υπάρχουν 6 τρόποι που θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε στην κυριολεξία μέσα σε μια εβδομάδα.

Επικεντρωθείτε στην πρωτεΐνη Αρχίστε να τρώτε περισσότερη πρωτεΐνη. Έρευνες έχουν δείξει πως η πρωτεΐνη βοηθάει στο χάσιμο βάρους. Επομένως καλό είναι να τρώτε 2 γραμμάρια πρωτεΐνης για κάθε 1 κιλό σωματικού βάρους.

Βγάλτε τα ωμά λαχανικά από τη διατροφή σας Οι περισσότερες δίαιτες προτείνουν για σνακ καροτάκια και ωμά λαχανικά αλλά αν θέλετε να γλιτώσετε από το φούσκωμα καλό είναι να βγάλετε τα ωμά λαχανικά από τη διατροφή σας. Ο λόγος είναι πως τα ωμά λαχανικά χωνεύονται δύσκολα. Προτιμάτε τα ψητά ή τα βραστά λαχανικά.

 

Μάθετε να ελέγχετε την πείνα σας Όλοι πεινάμε και το κακό είναι ότι πως υπάρχουν φορές που δεν θέλουμε στις μεγάλες μας πείνες να φάμε κάτι υγιεινό αλλά προτιμάμε το junk food. Το μυστικό είναι όταν λαχταράτε κάποια λιχουδιά να πείτε στον εαυτό σας “Θα φάω αργότερα τη λιχουδιά που λαχταρώ”. Είναι πολύ πιθανό αργότερα να μην θελήσετε τελικά να τη φάτε.

Ξανασκεφτείτε τι είναι υγιεινό Δεν προκαλούν φούσκωμα μόνο τα ωμά λαχανικά. Η φρουκτόζη που υπάρχει στα φρούτα μπορεί επίσης να σας πρήξει. Αν, λοιπόν, έχετε να κάνετε κάποια εμφάνιση αντικαταστήστε για μια εβδομάδα τα φρούτα με βραστά λαχανικά.

Τρώτε υδατάνθρακες μετά τις 5 το απόγευμα Βγάλτε τους υδατάνθρακες από τη διατροφή σας τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες. Τρώτε πρωτεΐνη και καλά λιπαρά για πρωινό και μεσημεριανό και βάλτε τους υδατάνθρακες στο βραδινό σας. Οι υδατάνθρακες που σας προτείνουμε είναι οι γλυκοπατάτες και το καστανό ρύζι και η ποσότητα είναι μια χούφτα.

Γυμναστείτε Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα εκτός από τη διατροφή σας φροντίστε και τη γυμναστική σας. Συνδυάστε βάρη με αερόβια άσκηση για τέλεια αποτελέσματα. Αν δεν σας αρέσει αυτού του είδους η γυμναστική θα δείτε αποτέλεσμα και με το powerwalking (δυναμικό και γρήγορο περπάτημα).

spirossoulis.com

Ρυζέλαιο. Το έλαιο της Ιαπωνικής ομορφιάς.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr