Παγάκια ντομάτας. Σβήνουν κηλίδες, ανοιχτούς πόρους, κούραση και κάνουν το δέρμα να λάμπει στη στιγμή.

Παγάκια ντομάτας. Σβήνουν κηλίδες, ανοιχτούς πόρους, κούραση και κάνουν το δέρμα να λάμπει στη στιγμή.

 Αν παλεύετε να κάνετε το δέρμα σας να λάμπει φυσικά με μεγάλους ανοιχτούς πόρους ή σημάδια, τότε τα παγάκια ντομάτας είναι για εσάς.. Τα παγάκια ντομάτας είναι υπέροχα για θαμπό δέρμα, ανομοιόμορφο τόνο δέρματος, σκούρες κηλίδες, μαύρισμα και ατέλειες. Βοηθούν επίσης στην επίτευξη της φυσικής λάμψης και φωτεινότητας για το δέρμα σας.

Οι ντομάτες είναι γεμάτες ένζυμα που τις καθιστούν εξαιρετική επιλογή για την απολέπιση του δέρματός σας, η οποία με τη σειρά της βοηθά στην απαλλαγή από τα νεκρά κύτταρα .

Είναι πλούσια σε βιταμίνη Α, C και Κ. Έχει επίσης μια όξινη ιδιότητα που βοηθά στην εξισορρόπηση του pH του δέρματος. Οι ντομάτες έχουν μια ιδιότητα βαθύ καθαρισμού που βοηθά στον καθαρισμό των φραγμένων πόρων αφήνοντας έτσι το δέρμα φρέσκο ​​και καθαρό.

Ροδόνερο
Το ροδόνερο χαρίζει καταπραϋντική δράση στο δέρμα και δρα και ως τονωτικό. Διατηρεί το δέρμα ενυδατωμένο και είναι εξαιρετικό για άτομα με ευαίσθητο δέρμα. Το ροδόνερο είναι επίσης χρήσιμο για το ξεκλείδωμα των πόρων, την αφαίρεση της περίσσειας λιπαρότητας και επίσης εξαιρετικό φυσικό τονωτικό για την αποκατάσταση του επιπέδου pH του δέρματος. Η αντιβακτηριδιακή του ιδιότητα βοηθά στη μείωση της ακμής και η αντιφλεγμονώδης ιδιότητά του μειώνει την ερυθρότητα και το πρήξιμο του δέρματος.

Πράγματα που χρειάζεστε:

Ντομάτες 2 
1/8 του φλιτζανιού ροδόνερο

Κατευθύνσεις:
Για να προετοιμάσετε αυτά τα παγάκια ντομάτας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πιάσετε μερικές ντομάτες και να τις ανακατέψετε για να ομογενοποιηθούν. Τώρα στραγγίστε το μείγμα για να αφαιρέσετε τυχόν σβώλους και αδειάστε το σε ένα δοχείο. Ακολούθως προσθέστε ροδόνερο  και φροντίστε να γίνει ομοιόμορφη η μίξη. Ρίξτε το μείγμα σε παγοθήκη και παγώστε.

Χρήση:
Μόλις τα παγάκια ντομάτας είναι έτοιμα, το πρωί απλώς τρίψτε αυτά τα παγάκια στο δέρμα του προσώπου και αφήστε τα υπολείμματα για τουλάχιστον 5 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε. Συνεχίστε με την αγαπημένη σας ενυδατική κρέμα.

Το patch test είναι υποχρεωτικό πριν δοκιμάσετε την παραπάνω συνταγή για να ελέγξετε αν σας ταιριάζει.
Προσαρμόστε τις ποσότητες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Μην επιχειρήσετε να το χρησιμοποιήσετε εάν είστε αλλεργικοί σε κάποιο από τα συστατικά που αναφέρονται παραπάνω και ειδικά εάν τα παγάκια όταν τρίβονται στο πρόσωπό σας δεν  ταιριάζουν με την επιδερμίδα σας.
Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, τότε φροντίστε να μην τρίψετε το πρόσωπό σας με αυτά τα παγάκια, αλλά  δοκιμάσετε να το βρέξετε ή να το ψεκάσετε με αυτό το νερό ( και καλύτερα όταν είναι κρύο).

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr