Το θαύμα που καίει το λίπος στην κοιλιά. Κάψε το λίπος με σκόρδο- Πως θα το Κάνεις.

Το θαύμα που καίει το λίπος στην κοιλιά. Κάψε το λίπος με σκόρδο- Πως θα το Κάνεις.

 Το ωμό σκόρδο είναι εξαιρετικό για την απώλεια βάρους. Δείτε πώς να το καταναλώσετε για να κόψετε το λίπος στην κοιλιά
Το σκόρδο είναι ένα απαραίτητο είδος διατροφής σε κάθε νοικοκυριό.Γνωρίζατε ότι σας βοηθά επίσης να χάσετε βάρος;

Όλοι προσπαθούμε για αυτή την τέλεια τονισμένη σωματική διάπλαση, αλλά ας παραδεχτούμε: η απώλεια βάρους είναι δύσκολη, ειδικά όταν πρόκειται για την απώλεια λίπους στην κοιλιά. Εάν προσπαθείτε να περιορίσετε ή και να διώξετε εντελώς αυτό το επίμονο λίπος στην κοιλιά, η απάντηση είναι μία: ωμό σκόρδο. 

Αυτό το πικάντικο μισοφέγγαρο όχι μόνο προσθέτει γεύση στα αγαπημένα  πιάτα, αλλά έχει και πολλές  υποσχόμενες δυνατότητες για τον έλεγχο του βάρους μας.

Οι ευεργετικές του ενώσεις κάνουν θαύματα στη μείωση του σωματικού λίπους, βοηθώντας σας να επιτύχετε μια πιο φυσική και υγιή εμφάνιση. Γεμάτο με μυριάδες θρεπτικά συστατικά όπως βιταμίνες Β6 και C, φυτικές ίνες, μαγγάνιο και ασβέστιο, το σκόρδο παίζει σημαντικό ρόλο στη διαχείριση του βάρους. Ας αποκαλύψουμε, λοιπόν, τον απίστευτο αντίκτυπό του στην απώλεια βάρους, ενώ θα ανακαλύψουμε πώς να το ενσωματώσουμε στη ζωή μας για να κάψουμε το λίπος της κοιλιάς.

Είναι σημαντικό βέβαια και αυτονόητο να σημειώσουμε ότι το σκόρδο θα πρέπει να συμπληρώνεται πάνω σε μια υγιεινή, ισορροπημένη διατροφή καθώς και σε τακτική άσκηση. Να γιατί το σκόρδο είναι ένα ισχυρό συστατικό που μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους:

1. Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας: Το σκόρδο είναι ένας φυσικός πυροδοτητής ενέργειας που βοηθάει να κάψετε αυτές τις επίμονες θερμίδες, κρατώντας σας σε καλό δρόμο για να πετύχετε τον καλύτερο εαυτό σας και τον πιο υγιή γεμάτο ζωτική ενέργεια.

Ενισχύοντας τον μεταβολισμό σας, το σκόρδο γίνεται σύμμαχος στην προσπάθειά σας για αποτελεσματική απώλεια βάρους.

2. Περιορίζει την όρεξη: Όταν πρόκειται για την καταπολέμηση αυτών των ενοχλητικών πόνων πείνας, το σκόρδο παίρνει το προβάδισμα. Αυτός ο πικάντικος βολβός δρα ως κατασταλτικό της όρεξης, κρατώντας σας χορτάτους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και αποτρέποντας την υπερκατανάλωση τροφής.

3. Θαύμα που καίει λίπος:

Το Journal of Nutrition δημοσίευσε μια μελέτη που υπογραμμίζει τη σχέση μεταξύ του σκόρδου και της καύσης λίπους . Οι ενώσεις που βρίσκονται στο σκόρδο διεγείρουν τη διαδικασία καύσης λίπους, καθιστώντας το ιδανική προσθήκη στη διατροφή σας για απώλεια βάρους.

4. Αποτοξινώνει το σώμα: Το σκόρδο δρα ως ισχυρός αποτοξινωτικός παράγοντας, καθαρίζοντας τις τοξίνες που μπορούν να εμποδίσουν το πεπτικό σας σύστημα. Συμπεριλαμβάνοντας το σκόρδο στην καθημερινή σας διατροφή, παρέχετε στο πεπτικό σας σύστημα μια επιπλέον ώθηση, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη λειτουργία του.

Το ωμό σκόρδο με νερό είναι εξαιρετικό για την υγεία.
Για να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη του σκόρδου και ιδιαίτερα για να αποκτήσετε λεπτή μέση, ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να το εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα:

Καταναλώστε  ωμό σκόρδο με άδειο στομάχι:

Η κατανάλωση ωμού σκόρδου με άδειο στομάχι προσφέρει πολλά οφέλη. Η μακροβιοτική διατροφολόγος και επαγγελματίας υγείας, Shilpa Arora ND, εξηγεί, “Το ωμό σκόρδο το πρωί είναι πολύ ευεργετικό για το λιπιδικό προφίλ σας. Λειτουργώντας ως φυσικό αραιωτικό του αίματος, βοηθά στη σταθεροποίηση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων χοληστερόλης.”

Το ωμό σκόρδο διαθέτει φυσικές αντιβιοτικές ιδιότητες. Η ισχύς του αυξάνεται όταν καταναλώνεται με άδειο στομάχι, καθώς εκθέτει τα βακτήρια του εντέρου στις θεραπευτικές ιδιότητες του . Η Shilpa Arora αποκαλύπτει, «Το σκόρδο είναι ένα ισχυρό αντιβιοτικό που ενισχύει το έντερο για καλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων».

Ξεκινήστε τη μέρα σας τρώγοντας ωμό σκόρδο και θα έχετε βελτιωμένη πέψη και τόνωση της όρεξης. Ένα ομαλό πεπτικό σύστημα όχι μόνο βοηθά στην απώλεια βάρους, αλλά βοηθά επίσης στην καταπολέμηση προβλημάτων της κοιλιάς όπως η διάρροια.

Το ωμό σκόρδο είναι μια διατροφική δύναμη, καθιστώντας το μια δημοφιλή επιλογή ως μέρος μιας σαλάτας ή προσθέτοντας το σε ντιπ γιαουρτιού .

Δείτε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με ωμό σκόρδο.

Επιλέξτε φρέσκο ​​σκόρδο καθώς οι ενώσεις αλλισίνης, που είναι υπεύθυνες για τις ευεργετικές επιδράσεις του σκόρδου, αποσυντίθενται γρήγορα εάν οι σκελίδες μείνουν έξω για πολλή ώρα.

Φροντίστε να ξεφλουδίσετε ένα μικρό μέρος της σκελίδας σκόρδου καθώς το σκόρδο είναι πολύ πικάντικο και δεν είναι εύκολο να μασηθεί. Απλώς καταπιείτε το κομμάτι σκόρδου με ένα ποτήρι νερό με άδειο στομάχι. Για επιπλέον ζύμωμα, μπορείτε να στύψετε λίγο χυμό λεμονιού, ένα άλλο ισχυρό διεγερτικό απώλειας βάρους γνωστό για την ικανότητά του να σας βοηθά να αποβάλλετε το εξόγκωμα.

Το ωμό σκόρδο έχει απίστευτες δυνατότητες ως εργαλείο για την απώλεια βάρους και τη μείωση του λίπους στην κοιλιά. Αγκαλιάστε, λοιπόν, την πικάντικη γοητεία του ωμού σκόρδου και κάντε το ταξίδι σας για την απώλεια βάρους σας πιο άνετο οχυρώνοντας παράλληλα την υγεία σας με γερά και ακλόνητα θεμέλια.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr