Καφέ κηλίδες στα χέρια | Οι 3 πιο αποτελεσματικοί τρόποι να τις μειώσετε

Καφέ κηλίδες στα χέρια | Οι 3 πιο αποτελεσματικοί τρόποι να τις μειώσετε

Μήπως τα χέρια σας μαρτυρούν την ηλικία σας;

Οι περισσότερες γυναίκες έχουν μια καλά οργανωμένη skincare ρουτίνα για το πρόσωπο ή ακόμα και το σώμα τους, ξεχνούν όμως κάτι πολύ σημαντικό: Τα χέρια είναι εκείνα που μαρτυρούν την ηλικία τους, αφού εκεί εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια γήρανσης λόγω της αυξημένης έκθεσης της περιοχής στον ήλιο -συχνά χωρίς προστασία-, αλλά και τις καταπόνησής τους από καθημερινές δουλειές, όπως η φροντίδα των παιδιών και το πλύσιμο των πιάτων. Πώς μπορούν λοιπόν να μειωθούν οι καφέ κηλίδες στα χέρια;

1. Προστατευτείτε από τον ήλιο

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγετε την έκθεση στον ήλιο τις ώρες που είναι πιο καυτός, δηλαδή το πρωί και το μεσημέρι. Ακόμα και τις υπόλοιπες ώρες όμως είναι καίριας σημασίας η προστασία της επιδερμίδας από τις ακτίνες UV. Για την προστασία των χεριών σας επιστρατεύστε το αγαπημένο σας αντηλιακό προσώπου ή σώματος -ιδανικά μία άχρωμη, μη λιπαρή σύνθεση- και μην παραλείπετε την ανανέωσή του κάθε δύο ώρες.

2. Κάντε απολέπιση
Η απολέπιση της επιδερμίδας των χεριών με ένα ήπιο scrub ή ακόμα και μία λοσιόν με AHA, όπως το γλυκολικό οξύ, 3-4 φορές την εβδομάδα είναι απαραίτητη για την επιτάχυνση της διαδικασίας ανανέωσης των κυττάρων και τη μείωση των ατελειών.

3. Χρησιμοποιήστε μια λευκαντική κρέμα χεριών
Η πιο έξυπνη κίνηση που μπορείτε να κάνετε είναι να εντάξετε στο οπλοστάσιο της ομορφιάς σας μία λευκαντική κρέμα, που θα απαλύνει τις ήδη υπάρχουσες καφέ κηλίδες στα χέρια, αλλά και θα προλάβουν την εμφάνιση νέων.

Director’s Tip: Αν δεν θέλετε να αγοράσετε μια κρέμα ειδική για καφέ κηλίδες στα χέρια, “κατεβάστε” τη skincare ρουτίνα σας στην περιοχή, εφαρμόζοντας τον ορό βιταμίνης και νιασιναμίδης που χρησιμοποιείτε στο πρόσωπό σας.

www.harpersbazaar.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr