Φτιάξε την κοιλιά και την λεπτή μέση που ονειρεύεσαι καίγοντας λίπος γρήγορα, με αυτή την κινεζική διασκεδαστική προπόνηση.

Φτιάξε την κοιλιά και την λεπτή μέση που ονειρεύεσαι καίγοντας λίπος γρήγορα, με αυτή την κινεζική διασκεδαστική προπόνηση.

Πρόκειται για την επαναστατική κινεζική προπόνηση που σχεδιάστηκε από τον γκουρού του fitness Wanyo Mori, με στόχο την αποτελεσματική καύση του λίπους στην κοιλιά και την επίτευξη ενός τονισμένου, σμιλεμένου μεσαίου τμήματος. Αντλώντας έμπνευση από τις παραδοσιακές κινεζικές πολεμικές τέχνες και συνδυάζοντας τις με σύγχρονες τεχνικές γυμναστικής, αυτή η προπόνηση υπόσχεται να αλλάξει το παιχνίδι στη σφαίρα της φυσικής κατάστασης.
Η κινεζική προπόνηση από τον Wanyo Mori επικεντρώνεται σε έναν αρμονικό συνδυασμό δυναμικών κινήσεων, τεχνικών βαθιάς αναπνοής και στοχευμένων ασκήσεων που στοχεύουν ειδικά την κοιλιακή περιοχή. Στον πυρήνα της, αυτή η προπόνηση αξιοποιεί τις αρχές του Qi, της ενέργειας της ζωτικής δύναμης, για την τόνωση του μεταβολισμού του σώματος και την ενίσχυση της δυνατότητας καύσης λίπους.

Η συνέπεια και η αφοσίωση σε αυτή την προπόνηση που έχει φανατικούς οπαδούς, μπορεί να οδηγήσει σε μεταμορφωμένο μεσαίο τμήμα, λεπτή μέση, επίπεδη κοιλιά αλλά και κατά πολύ βελτιωμένη στάση του σώματος με αυξημένη συνολική ζωτικότητα.

Δείτε το βίντεο.

Επτά τροφές για λεπτή μέση . Απενεργοποιούν τα γονίδια του λίπους

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr