6 τρόποι για να ανακουφίσετε και να μειώσετε τον πόνο στην πλάτη

6 τρόποι για να ανακουφίσετε και να μειώσετε τον πόνο στην πλάτη

Τα καλά νέα για τον πόνο στην πλάτη είναι ότι πολλά προβλήματα που προκύπτουν απο αυτήν, είναι αποτέλεσμα συνηθειών οι οποίες μπορούν να αλλάξουν.

Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε ανακούφιση.

Μειώστε την κοιλιά.
Το υπερβολικό βάρος, ειδικά γύρω από τη μέση, πιέζει τους μύες της πλάτης σας, προκαλώντας πόνο και πιθανή κακή ευθυγράμμιση. Η ενδυνάμωση των μυών του στομάχου σας με κοιλιακούς θα προστατεύσει επίσης τη σπονδυλική σας στήλη. Συμβουλευτείτε τον γυμναστή σας.

Μειώστε τους κινδύνους
Αποφύγετε τα ψηλά τακούνια και τις βαριές τσάντες ώμου, που ρίχνουν τη σπονδυλική στήλη εκτός ευθυγράμμισης. Κατά την ανύψωση, μην λυγίζετε ποτέ  τη μέση. Αντίθετα, κάντε οκλαδόν δίπλα στο αντικείμενο και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τους μύες των μηρών σας για να κάνετε την ανύψωση, κρατώντας τους μυς του στομάχου σφιγμένους και την πλάτη σας ίσια.

Στο σπίτι, σκουπίστε με ηλεκτρική σκούπα με μικρές εκτάσεις, χρησιμοποιήστε σφουγγαρίστρες με μακριά λαβή και εργαλεία κήπου και γονατίστε για να καθαρίσετε το μπάνιο ή να στρώσετε κρεβάτια. Στη δουλειά, επιλέξτε μια καρέκλα με καλή στήριξη πλάτης. Κρατήστε τα πόδια σας επίπεδα στο πάτωμα και τα πόδια σας μη σταυρωμένα. Αν κάθεστε όλη μέρα, σηκώνεστε κάθε 20 λεπτά περίπου για να κάνετε τέντωμα.

Τελειοποιήστε τη στάση σας
Πάντα να αποφεύγετε να στρογγυλεύετε την πλάτη σας και να πέφτει μπροστά. Φανταστείτε ότι σας σηκώνουν από την κορυφή του κεφαλιού σας όταν στέκεστε ή περπατάτε. Η τεχνική Alexander και το Pilates μπορούν να κάνουν θαύματα για να σας εκπαιδεύσουν εκ νέου για το πώς να στέκεστε όρθια και να κρατάτε τη λεκάνη σας στη σωστή θέση. 

Κοιμηθείτε ήσυχη
Ένα σταθερό υποστηρικτικό στρώμα είναι ζωτικής σημασίας. Αποφύγετε τα πολλά μαξιλάρια καθώς και να ξαπλώνετε μπρούμητα πάνω στο στομάχι σας, καθώς και τα δύο προκαλούν πόνο στον αυχένα. Ξαπλώστε στο πλάι με τα γόνατά σας λυγισμένα και ένα μικρό μαξιλάρι ανάμεσά τους. ή, ξαπλώστε ανάσκελα με ένα μεγάλο μαξιλάρι κάτω από τα γόνατά σας.

Δοκιμάστε μια εναλλακτική προσέγγιση
Οι χειροπράκτες πιστεύουν ότι η φυσιολογική λειτουργία της σπονδυλικής στήλης είναι απαραίτητη για την υγεία ολόκληρου του σώματος. Ο βελονισμός είναι μια άλλη επιλογή που αξίζει να διερευνηθεί για τον πόνο στην πλάτη.Βρείτε εξειδικευμένους επαγγελματίες .

Δοκιμάστε μια θεραπεία ανακούφισης από τον πόνο
Υπάρχουν πολλές θεραπείες ανακούφισης από τον πόνο, που είναι ασφαλείς και πραγματικά λειτουργούν, στην αγορά αυτές τις μέρες.Τοπικές αναλγητικές κρέμες υπάρχουν στην αγορά και μπορούν να είναι μια καλή επιλογή.

www.nowtolove.com.au

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας♥

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

Έλαιο – Λευκή Πεύκη. Εμμηνόπαυση χωρίς γήρανση!

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

Σέρουμ Βιταμίνης C & Ε.

 

Τα πιο Αποτελεσματικά Προϊόντα για την Κυτταρίτιδα.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr