Ορός ανάπτυξης βλεφαρίδων στο σπίτι για θεαματική διαφορά.

Ορός ανάπτυξης βλεφαρίδων στο σπίτι για θεαματική διαφορά.

Οι πυκνές και μακριές βλεφαρίδες είναι ένας θετικός παράγοντας ομορφιάς που θαυμάζεται σε κάθε γυναίκα και σε εμάς τις ίδιες. Μας αρέσουν οι μακριές βλεφαρίδες που υπογραμίζουν και βαθύνουν το βλέμμα.  Η εφαρμογή μάσκαρα μας δίνει προσωρινή λύση, αλλά για μόνιμα εντυπωσιακά αποτελέσματα, έχουμε τη λύση: ένας DIY ορός ανάπτυξης βλεφαρίδων που μπορούμε να φτιάξουμε στο σπίτι μας.

Για να δημιουργήσουμε αυτόν τον ορό, χρειαζόμαστε τα εξής υλικά:

-αμυγδαλέλαιο,

-καστορέλαιο

-και κάψουλες ελαίου βιταμίνης Ε.

Αυτά τα συστατικά ενισχύουν τις βλεφαρίδες και τις παρέχουν την απαραίτητη θρέψη για μεγαλύτερη πυκνότητα και μεγάλες εντυπωσιακές βλεφαρίδες.

Για να ετοιμάσετε τον ορό,

αναμειγνύετε 1 κουταλιά της σούπας αμυγδαλέλαιο

με 1 κουταλιά της σούπας καστορέλαιο

και προσθέτετε τα περιεχόμενα δύο καψουλών ελαίου βιταμίνης Ε.

Ανακατεύετε καλά τα συστατικά και αποθηκεύετε τον ορό σε ένα καθαρό σταγονόμετρο ή ένα παλιό, καθαρό μπουκάλι μάσκαρα.

Η εφαρμογή του ορού είναι απλή. Πριν κοιμηθείτε, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε μακιγιάζ και αφαιρέστε απαλά τα υπολείμματα με μικροκυλινδρικό νερό ή βάλσαμο καθαρισμού. Πλύνετε το πρόσωπό σας καλά με ένα προϊόν καθαρισμού προσώπου. Στη συνέχεια, εφαρμόστε μία ή δύο σταγόνες του DIY ορού ανάπτυξης βλεφαρίδων και ζεστάνετε τον ορό τρίβοντας τα δάχτυλά σας για λίγα δευτερόλεπτα. Εφαρμόστε τον ορό απαλά κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων σας, επικεντρώνοντας στις ρίζες και την κάτω γραμμή.

Τα συστατικά του ορού παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Το αμυγδαλέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε και λιπαρά οξέα, ενώ το καστορέλαιο περιέχει ρικινελαϊκό οξύ που ενισχύει τις βλεφαρίδες. Επιπλέον, η βιταμίνη Ε παίζει καίριο ρόλο στην τόνωση της ανάπτυξης των βλεφαρίδων, προσφέροντας τους την απαραίτητη θρέψη και δύναμη για να αντιμετωπίσει τη μάσκαρα.

Αμυγδαλέλαιο λίτρο σε τιμή προσφοράς !

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr