Το Γιαπωνέζικο Δραστικό Μυστικό των Γιαπωνέζων Γυναικών που δεν έχουν πανάδες και είναι Πορσελάνινες..

Το Γιαπωνέζικο Δραστικό Μυστικό των Γιαπωνέζων Γυναικών που δεν έχουν πανάδες και είναι Πορσελάνινες..

  Kojic Acid ή αλλιώς κοτζικό οξύ

Βλέπετε το πρόσωπο σας να αλλάζει κάθε ημέρα απο υπερμελάγχρωση και σας απογοητευει αυτή η αλλαγή; Αναζητάτε έναν φυσικό τροπο να γυρίσετε την εικόνα σας στην πρότεραη κατάσταση;

Πρέπει τότε να ενημερωθείτε με πληρότητα σχετικά με το Kojic Acid 

Αυτό είναι το εργαλείο για την υπερμελάγχρωση

Από την καταπολέμηση των ουλών ακμής μέχρι την αντιμετώπιση των μαύρων στιγμάτων, το μέλασμα έως και τις ηλιακές βλάβες , το Kojic Acid αναδεικνύεται ως μια ευέλικτη και ισχυρή λύση για μια σειρά από ατέλειες του δέρματος.

Ανακαλύπτοντας την ουσία του οξέος Kojic

Το Kojic acid, ένας πλήρως φυσικός μεταβολίτης που προέρχεται από διάφορα είδη μυκήτων. Πετυχαίνει αυτό το κατόρθωμα αναστέλλοντας επιμελώς την παραγωγή τυροσίνης, του αμινοξέος που ενορχηστρώνει το σχηματισμό της μελανίνης, της χρωστικής του δέρματός μας.

Επιπλέον, το Kojic Acid προσφέρει την προστασία -με τρυφεροό τρόπο- ενός αντιοξειδωτικού που χρειάζεται σαν αν΄άσα η επιδερμίδα που υποφέρει απο πανάδες. Σύμφωνα με τις διασταυρούμενες μελέτες προσφέρει ένα επιπλέον στρώμα προστασίας στα αγαπημένα  προϊόντα περιποίησης της κάθε γυναίκας.

Ευτυχώς, αυστηρές δοκιμές στον τομέα των οξειών, χρόνιων και αναπαραγωγικών μελετών έχουν θεωρήσει το Kojic Acid ένα μη τοξικό συστατικό. Διαποτίζει με χάρη τα στρώματα του δέρματός μας χωρίς να ξεφεύγει στην επικίνδυνη περιοχή των κινδύνων για την υγεία.

Πηγή και ποικιλίες Kojic Acid

Μήπως τελικά η πορσελάνινη επιδερμίδα γιαπωνέζων γυναικών δεν είναι καθόλου τυχαία;

Το Aspergillus oryzae αποτελεί μια από τις πηγές μυκήτων από τις οποίες αντλεί την ουσία του το Kojic Acid. Αυτή η μαγική ένωση προκύπτει επίσης και κατά τη διαδικασία ζύμωσης των σεβαστών ιαπωνικών γαστρονομικών θησαυρών όπως η σάλτσα σόγιας και το κρασί από ρύζι.

Θα βρείτε το Kojic Acid γενναιόδωρα εμποτισμένο σε ορούς και κρέμες αποχρωματισμού, αλλά η ευελιξία του δεν σταματά εκεί. Βρίσκεται σε διάφορες μορφές – όπως πούδρες, καθαριστικά και πλάκες σαπουνιού, όπου το καθένα προσφέρει  τη μεταμορφωτική του ικανότητα.

Ξεκλειδώνοντας το Ελιξίριο: Οφέλη από το Kojic Acid

Το Θαύμα: Το μέλασμα, ειδικά στις γυναίκες της Ελλάδας με την έντονη ηλιοφάνεια η οποία προκύπτει από ορμονικές ανισορροπίες και βάφει  (ακόμη και εν μία νυκτί), με σκούρες κηλίδες το δέρμα, έχει ανάγκη απο ένα θαύμα. Το Kojic Acid εμφανίζεται στην κυριολεξία ως ο απο μηχανής Θεός  φωτίζοντας αυτές τις γεμάτες χρωστικές περιοχές, αποκαθιστώντας την ισορροπία .

Ageless Beauty: Γνωστό ως προστατευτικό υπεριώδους ακτινοβολίας, το Kojic Acid καταπολεμά τα υπολείμματα του σκληρού ήλιου. Αποχαιρετήστε τα σημάδια ηλικίας, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, καθώς το Kojic Acid σας οδηγεί σε εγγυημένη αντιγήρανση.

Ουλές που ξεθωριάζουν. Οι μάχες ακμής απο παλαιότερους τραυματισμούς και ακμή δεν χρειάζεται να παραμείνουν. Αν και το Kojic Acid μπορεί να μην μεταβάλλει το πάχος του ουλώδους ιστού, λειτουργεί όμως ακούραστα για να ελαφρύνει τις ουλές και αποκαλύπτει λεία επιδερμίδα.

The Shield Against Bacteria: Ενσωματωμένο με αντιβακτηριακές ιδιότητες, το Kojic Acid αποδεικνύεται τρομερός αντίπαλος ενάντια στις κοινές βακτηριακές ασθένειες του δέρματος. Είναι ένα μυστικό όπλο στη μάχη κατά της ακμής που προκαλείται από βακτήρια.

Αντιμυκητιακή Αρχή: Αναγνωρισμένο ως αντιμυκητιακός παράγοντας, το Kojic Acid ενισχύει την αποτελεσματικότητα διαφόρων αντιμυκητιασικών προϊόντων. Είναι ένας αξιόπιστος σύμμαχος στην αποτροπή εισβολέων μυκήτων, όπως η δακτυλίτιδα, οι μολύνσεις από ζυμομύκητες και η καντιντίαση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εαν θέλετε  σαπούνι με Kojic Acid στην προσπάθειά σας να απαλλαγείτε  αυτές τις επίμονες μολύνσεις ζύμης.

The Science of Balance: Συνιστώμενη Δοσολογία Οξέος Kojic

Αμέτρητες μελέτες έχουν διερευνήσει επιμελώς τα ασφαλή επίπεδα συγκέντρωσης του οξέος Kojic . Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, η μαγεία του Kojic Acid αξιοποιείται βέλτιστα σε συγκεντρώσεις που κυμαίνονται από 1% έως 4% στα καλλυντικά.

Η συνέργεια μεταξύ 2% Kojic Acid με 2% υδροκινόνη και 4% Kojic Acid με 5% γλυκολικό οξύ έχει αποδειχθεί εξαιρετικά αποτελεσματική στην αντιμετώπιση προβλημάτων μελάγχρωσης, παρουσιάζοντας ορατά αποτελέσματα στο 52% των περιπτώσεων.

Ωστόσο, βαδίστε με προσοχή, γιατί η υπέρβαση του ορίου του 4% μπορεί να απελευθερώσει την “οργή” του με ξεσπάσματα στο ερεθισμένο δέρμα.

Περιποίηση.

Διαφοροποιημένη προσέγγιση:

1. Όταν χειρίζεστε σκόνες, αναμίξτε το Kojic Acid με νερό ή λοσιόν, τηρώντας σχολαστικά τις οδηγίες του προϊόντος.

2. Συνήθως, το Kojic Acid αποκαλύπτει τα μαγευτικά εφέ του μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο. Για όσες αναζητούν γρήγορα αποτελέσματα, σκεφτείτε να ενσωματώσετε γλυκολικό οξύ στο σχήμα σας.

3. Να είστε υπομονετικοί όταν εφαρμόζετε κρέμες ή ορούς Kojic Acid. δώστε στο δέρμα σας το χρόνο να απορροφήσει πλήρως την αναζωογονητική του ουσία.

4. Για προϊόντα όπως τα σαπούνια και τα καθαριστικά με έγχυση Kojic Acid, φροντίστε να ξεπλένετε καλά μετά τη χρήση.

Το Kojic Acid, με τα πολύπλευρα οφέλη και την απαλή περιποίηση, αποκαλύπτει τον τρόπο να μπορείς να περιποιηθείς τον εαυτό σου μόνη σου στο σπίτι με επαγγελματικό τρόπο. Θα αποκτήσεις ξανά αβίαστα λαμπερό, ομοιόμορφο δέρμα. Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε τα δεινά της μελάγχρωσης και να χρησιμοποιήσουμε προς όφελος μας τη μεταμορφωτική δύναμη αυτού του διαμαντιού.

Patting – Η τεχνική που εφαρμόζουν οι Γιαπωνέζες για πορσελάνινη επιδερμίδα

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr