Έτσι θα γυμναστείς έξυπνα για να χάσεις βάρος γρήγορα και με ασφάλεια ακόμη κι αν είστε αρχάρια-ος

Έτσι θα γυμναστείς έξυπνα για να χάσεις βάρος γρήγορα και με ασφάλεια ακόμη κι αν είστε αρχάρια-ος

Είναι γεγονός: Πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από όσες τρώτε και πίνετε για να χάσετε βάρος.

Για την απώλεια βάρους, είναι πραγματικά σημαντικό να περιορίσετε τις θερμίδες που τρώτε και πίνετε. Όχι βέβαια να λιμοκτονήσετε. Οι φυσικές τροφές μπορούν να σας προσφέρουν όγκο τροφής χωρίς πολλές θερμίδες κάνοντας παράλληλα καλό στο σώμα αλλά και στο δέρμα σας.

Αυτό έχει μεγαλύτερη σημασία για την απομάκρυνση των κιλών, σύμφωνα με το CDC.

Η άσκηση αποδίδει μακροπρόθεσμα κρατώντας αυτά τα κιλά μακριά. Η έρευνα δείχνει ότι η τακτική σωματική δραστηριότητα θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να διατηρήσετε την απώλεια βάρους.

Πόση άσκηση πρέπει να κάνω;
Ξεκινήστε με μόνο λίγα λεπτά άσκησης τη φορά. Οποιαδήποτε άσκηση είναι καλύτερη από καμία, και αυτό βοηθά το σώμα σας να συνηθίσει σιγά σιγά να είναι ενεργό.

Ο στόχος σας είναι να εργάζεστε έως και μισή ώρα τουλάχιστον τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας για να έχετε τα πλήρη οφέλη από την άσκηση.

Εάν είναι πιο βολικό, μπορείτε να κάνετε μικρές εκτοξεύσεις — 10 λεπτά εδώ, 15 λεπτά εκεί. Κάθε ενέργεια από μόνη της μπορεί να μην φαίνεται πολύ, αλλά αθροίζεται πολύ ικανοποιητικά και σας κάνει να νιώθετε γεμάτη ευεξία σε σχέση με την αδράνεια.

Μόλις είστε σε καλύτερη φόρμα, μπορείτε σταδιακά να ασκείστε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους και να κάνετε πιο επίπονες δραστηριότητες.

Όταν είστε έτοιμοι για αυτό, μπορείτε να αυξήσετε την ένταση και να έχετε τα ίδια οφέλη στο μισό χρόνο. Για παράδειγμα, το τζόκινγκ για 30 λεπτά παρέχει οφέλη για την υγεία παρόμοια με το περπάτημα για 60 λεπτά.

Τι είδους άσκηση πρέπει να κάνω;
Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε κάνει την καρδιά και τους πνεύμονές σας να δουλεύουν πιο σκληρά, όπως περπάτημα, ποδηλασία, τζόκινγκ, κολύμπι , μαθήματα φυσικής κατάστασης ή σκι αντοχής. Το να κουρεύετε το γκαζόν σας, να βγαίνετε χορεύοντας, να παίζετε με τα παιδιά σας — όλα μετράνε.

Εάν δεν ασκείστε και είστε άνδρας άνω των 45 ετών, γυναίκα άνω των 55 ετών ή πάσχετε από ιατρική πάθηση, ρωτήστε το γιατρό σας εάν πρέπει να αποφύγετε οποιοδήποτε είδος δραστηριότητας.

Ξεκινήστε με κάτι όπως το περπάτημα ή το κολύμπι που είναι εύκολο για το σώμα σας. Εργαστείτε με αργό, άνετο ρυθμό, ώστε να αρχίσετε να αποκτάτε φόρμα χωρίς να καταπονείτε το σώμα σας.

Τουλάχιστον δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, κάντε προπόνηση δύναμης . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ζώνες αντίστασης, βάρη ή το δικό σας σωματικό βάρος.

Τεντώστε όλους τους μυς σας τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα μετά την άσκηση. Αυτό σας βοηθά να παραμείνετε ευέλικτοι και να αποφύγετε τραυματισμούς.

 

Ρόφημα τσουκνίδας για λιποδιάλυση, δίαιτα, κυτταρίτιδα, πλούσια μαλλιά κ.α!!!!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr