Πότε πρέπει να πίνετε νερό για να χάσετε ένα κιλό το μήνα – Νέα έρευνα

Πότε πρέπει να πίνετε νερό για να χάσετε ένα κιλό το μήνα – Νέα έρευνα

Ένας γιατρός μοιράζεται ένα πανεύκολο τιπ με το νερό, που θα εντάξετε στην καθημερινότητα σας και θα σας βοηθήσει να δείτε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας άμεσα. Μπορείτε να αυξήσετε το μεταβολισμό σας και να χάσετε εύκολα ένα κιλό το μήνα.

Το να απαλλαχθείτε από τα περιττά κιλά δεν είναι πάντα εύκολο. Σε άλλους είναι εύκολο να τηρήσουν μία διατροφή και έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και να χάσουν πιο εύκολα και γρήγορα τα περιττά κιλά, ενώ άλλοι παλεύουν χρόνια χωρίς να βλέπουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Birmingham αποκάλυψαν ένα πανεύκολο τρόπο να χάσουμε κιλά πίνοντας νερό!

Αναστασία Αναστασιάδου


Ξεχάστε τις αυστηρές δίαιτες, τα συμπληρώματα διατροφής και την έντονη άσκηση. Διάφορες έρευνες αναφέρουν ότι πίνοντας 500ml νερό μισή ώρα πριν από το γεύμα σας θα ενισχύσει τον μεταβολισμό σας, αλλά και θα βοηθήσει στην γενικότερη υγεία του οργανισμού.

Ειδικότερα οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Birmingham διαπίστωσαν ότι πίνοντας 500ml νερό πριν το γεύμα σας πιθανότατα θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος. Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα κατέληξε ότι οι άνθρωποι που έπιναν 500ml νερού πριν από κάποιο γεύμα τους έχασαν 1,3 κιλά παραπάνω από τους ανθρώπους που δεν έπιναν.

Σε μία περίοδο δώδεκα εβδομάδων ανέφεραν ότι έχασαν συνολικά 4.3 κιλά, ενώ αυτοί που δεν έπιναν νερό μισή ώρα πριν από το γεύμα τους έχασαν 0.8 κιλά .

Η Δρ. Helen Parretti, πρώην Κλινική Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ, επεσήμανε ότι «η ομορφιά αυτών των ευρημάτων βρίσκεται στο πόσο απλά είναι». Αναφέρει ακόμα, πώς αν συνδυάσετε αυτή τη συνήθεια με τακτική άσκηση και μία ισορροπημένη διατροφή θα δείτε παραπάνω αποτελέσματα και στη ζυγαριά σας αλλά και στη γενικότερη υγεία σας.

Τέλος η διατροφολόγος Kelly Jones αναφέρει στη mirror πως το νερό είναι περισσότερο εργαλείο συντήρησης παρά ένα μαγικό κόλπο για την απώλεια βάρους.

Προτείνει επίσης, να πίνετε όσο περισσότερο νερό μπορείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας ακόμα και αν δεν διψάτε.

www.oloygeia.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Χρήση σπουδαίων βοτάνων για την ισορροπία του μυαλού: Ayurveda and Greek Wellness.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr