Αποκτήστε Ισχυρούς Γλουτούς: Ο Οδηγός για Αποτελεσματική Σύσφιξη Προσαγωγών

Αποκτήστε Ισχυρούς Γλουτούς: Ο Οδηγός για Αποτελεσματική Σύσφιξη Προσαγωγών

Μπορεί να είναι τέλειο να έχεις πανέμορφο ακμαίο σώμα και μάλιστα σε οποιαδήποτε ηλικία. Γι αυτό και η σύσφιξη των προσαγωγών και των γλουτών, αφήνουν πάντα τους άλλους με το στόμα ανοιχτό, όταν πρωτοαντικρίζουν ένα ζευγάρι υπέροχα, γλυπτά, αρχαιοελληνικά πόδια και γλουτούς. Όμως δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής.

Η ενίσχυση των προσαγωγών, ή των μυών του εσωτερικού μέρους των μηρών, καθώς και των γλουτών είναι σημαντική  για τη σταθερότητα των ποδιών, την πρόληψη τραυματισμών και τη βελτίωση της συνολικής ισορροπίας του σώματος.

Ασκήσεις για να ενισχύσετε τους προσαγωγούς:

1. Σύμπιεση των Προσαγωγών (Adductor Squeeze): – Καθίστε ευθυγραμμισμένοι σε μια καρέκλα ή στο έδαφος. – Συμπιέστε τους προσαγωγούς μαζί για περίπου 5 δευτερόλεπτα, έπειτα χαλαρώστε. – Επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία για 10-15 επαναλήψεις.

Στο βίντεο που ακολουθεί έχουμε το ίδιο παράδειγμα με μπάλα. Εσείς μπορείτε να γυμνάσετε τους προσαγωγούς σας σύμφωνα με την περιγραφή ή με ένα σφιχτό μαξιλάρι.

 

2. Reverse Lunges- Κάντε ένα βήμα προς τα πίσω με ένα πόδι και κάτσε μέχρι να φτάσετε προς τα κάτω. – Επιστρέψτε στην αρχική σας θέση και επαναλάβετε με το άλλο πόδι. – Επαναλάβετε για 12-15 επαναλήψεις ανά πόδι.

3.Hip Adduction Machine:– Χρησιμοποιήστε την προσαγωγική μηχανή στο γυμναστήριο. – Καθήστε και ρυθμίστε τα βάρη σύμφωνα με τη δυσκολία που επιθυμείτε. – Συμπιέστε τα πόδια μαζί, αφήνοντας στο χώρο να κινείται προς τα έξω, και επιστρέψτε στην αρχική θέση.

4. Side Plank Leg Lifts: – Πάρτε τη θέση του side plank, με το ένα χέρι και το ένα πόδι στο έδαφος. – Σηκώστε το ελεύθερο πόδι προς τα επάνω, στη συνέχεια χαλαρώστε τον προσαγωγό. – Επαναλάβετε την ανύψωση ποδιού για 10-15 επαναλήψεις και αλλάξτε πλευρά.

5. Sumo Squats: – Κάντε ένα βαθύ κάθισμα με τα πόδια ανοιχτά σε μια ευρεία στάση. – Σηκώστε το σώμα σας πίσω στην αρχική θέση. – Επαναλάβετε για 12-15 επαναλήψεις. 

Δείτε το παρακάτω βίντεο με μια ολοκληρωμένη άσκηση για προσαγωγούς μαζί με την αποθεραπεία.

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

www.pexels.com

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr