Οι δύο καλύτερες ώρες για να χάσεις εύκολα κιλά και κοιλιά, περπατώντας

Οι δύο καλύτερες ώρες για να χάσεις εύκολα κιλά και κοιλιά, περπατώντας

 

Οι δύο καλύτερες ώρες για να χάσεις κιλά περπατώντας ή τρέχοντας

Η πρωινή άσκηση μπορεί να είναι η καλύτερη στιγμή για απώλεια βάρους συστήνουν οι ειδικοί, σύμφωνα με την ιατρική σχολή του Χάρβαρντ.

www.health.harvard.edu

Τα νέα είναι φανταστικά και πολλά υποσχόμενα. Μελέτη παρατήρησης δείχνει ότι νωρίς το πρωί, είναι το ιδανικό χρονικό σημείο άσκησης  για την επιτυχημένη διαχείριση βάρους.

Οι ερευνητές εξέτασαν δεδομένα από την Εθνική Έρευνα Εξέτασης Υγείας και Διατροφής του CDC. Η έρευνα αυτή, κατέγραψε τα επίπεδα δραστηριότητας 5.285 συμμετεχόντων και ποιες ώρες της ημέρας ασκούνταν: πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Μεταξύ των ατόμων που πληρούσαν τις συνιστώμενες οδηγίες των 150 λεπτών την εβδομάδα μέτριας έως έντονης δραστηριότητας, εκείνοι

που έκαναν σταθερά πρωινή δραστηριότητα (συνήθως μεταξύ 7 π.μ. και 9 π.μ.)

είχαν χαμηλότερο κίνδυνο για παχυσαρκία από εκείνους που ήταν πιο δραστήριοι στο μεσημέρι ή βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα η άσκηση μεταξύ 7 π.μ. και 9 π.μ. έχει συσχετιστεί με χαμηλότερη περιφέρεια μέσης και δείκτη μάζας σώματος σε σχέση με άτομα που αθλούνται το μεσημέρι ή το βράδυ, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε την Τρίτη στο περιοδικό Obesity.

«Αυτή είναι συναρπαστική νέα έρευνα που συνάδει με μια κοινή συμβουλή για την επίτευξη των στόχων άσκησης – δηλαδή, προγραμματίστε την άσκηση το πρωί πριν από email, τηλεφωνήματα ή συναντήσεις που μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή», δήλωσε η Rebecca Krukowski, κλινική ψυχολόγος με ειδίκευση στη συμπεριφορά. διαχείρισης βάρους.

Επίσης, σύμφωνα με την edition.cnn.com όσοι ασκούνταν το πρωί – μεταξύ 7 π.μ. και 9 π.μ. – είχαν μέσο ΔΜΣ 27,5, σε σύγκριση με όσους ασκούνταν το μεσημέρι και το βράδυ, που είχαν 28,3 ΔΜΣ κατά μέσο όρο. Το μεσημέρι ορίστηκε από 9 π.μ. έως 4 μ.μ. και το βράδυ 5 μ.μ. έως 8 μ.μ. Η μέση περίμετρος μέσης, προσαρμοσμένη για την ποιότητα της δίαιτας και την πρόσληψη θερμίδων, ήταν 96 εκατοστά (37,7 ίντσες), 97,8 εκατοστά (38,5 ίντσες) και 97,5 εκατοστά (38). ), αντίστοιχα.

Αυτά τα ευρήματα ίσχυαν ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνικότητα, την εκπαίδευση, τη χρήση καπνού, την κατανάλωση αλκοόλ ή την καθιστική συμπεριφορά. Επιπλέον, ακόμη και μεταξύ των ανθρώπων που όλοι πληρούσαν τις οδηγίες σωματικής δραστηριότητας – τουλάχιστον 150 λεπτά την εβδομάδα – η επίτευξη αυτού του στόχου το πρωί συσχετίστηκε με το χαμηλότερο ΔΜΣ και το χαμηλότερο μέγεθος μέσης.

www.pexels.com

Νιασιναμίδη: Το πολυτάλαντο συστατικό. Καθαρό Σέρουμ Σε Τιμή Προσφοράς.

5 τρόποι για να μαλακώσουμε ένα σκληρό κομμάτι κρέατος

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr