Θες να χάσεις λίπος από την κοιλιά; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Θες να χάσεις λίπος από την κοιλιά; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Αχ αυτό το λίπος στην κοιλιά πόσο μα πόσο μας ταλαιπωρεί όλες… Ναι, μπορεί να χάνουμε από παντού, να κάνουμε σκληρή γυμναστική συχνά, όμως εκεί αυτή… στο ύψος της, δεν λέει να μαζέψει και να εξαφανιστεί με τίποτα. Και αυτό φυσικά μας στενοχωρεί και μας απογοητεύει.

Γι’ αυτό και εμείς ψάξαμε και σου βρήκαμε μια σειρά από πανεύκολους τρόπους και πολύ οικονομικούς για να απαλλαγείς από αυτή σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δες λοιπόν παρακάτω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.

Χρησιμοποίησε χρόνο Κοίτα το ρολόι και περπάτα για 2 λεπτά. Έπειτα τρέξε όσο πιο γρήγορα μπορείς για 1 λεπτό. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία για μισή ώρα.

Άκουσε μουσική Φτιάξε μια playlist που σε ενθουσιάζει και κάνε εναλλαγές με μπιτάτα και πιο… σιγανά κομμάτια. Στα σιγανά περπάτα και στα γρήγορα τρέχα ακολουθώντας τον ρυθμό της μουσικής. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία για μισή ώρα.

Βάλε οπτικούς στόχους Κάνε ποδήλατο σε μέτρια ένταση και έπειτα κοίτα μπροστά σου και κάνε ένα γρήγορο τρέξιμο μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο που θα βάλεις στόχο. Έπειτα επέστεψε χαλαρά στο σημείο από το οποίο ξεκίνησες. Μόλις η αναπνοή σου επιστρέψει στα φυσιολογικά της βάλε έναν άλλο στόχο. Επανέλαβε την ίδια διαδικασία για μισή ώρα.

Τι λέτε κορίτσια; Σας βοηθήσαμε; Θα αρχίσετε να ακολουθείτε τους παραπάνω τρόπους καθημερινά για να απαλλαγείτε κι εσείς από το λίποος στην κοιλιά;

Εμείς πάντως το κάνουμε και ήδη έχουμε δει μεγάλη διαφορά.

www.faysbook.gr

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

www.pexels.com

Μοιραστείτε τα θέματα μας με τους φίλους σας. Γίνετε φίλοι μας και μπείτε στην κοινότητα μας

Ενημερώνετε πάντα τον γιατρό σας.

Λίφτινγκ Ματιού με Μακιγιάζ για ηλικίες 50+ (βίντεο- απο τον Μάνο Βυνιχάκη )

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr