Το απίστευτο Κόλπο με την Δάφνη για να Μυρίζει υπέροχα το Σπίτι σας: Διώχνει τις άσχημες Μυρωδιές.

Το απίστευτο Κόλπο με την Δάφνη για να Μυρίζει υπέροχα το Σπίτι σας: Διώχνει τις άσχημες Μυρωδιές.

Με την τρέχουσα τάση προσανατολισμένη προς τα βιολογικά και τα φυσικά, αρχίζουμε σοβαρά να κάνουμε ερωτήσεις στον εαυτό μας σχετικά με τα οικιακά αρώματα που περιέχουν τεχνητά συστατικά που θα μπορούσαν να βλάψουν την υγεία μας. Το κλειδί είναι να στραφούμε στη φύση.

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ;
Σπρέι δωματίου, οικιακά αποσμητικά χώρου και αρώματα εσωτερικών χώρων ασφαλή… Αυτή είναι η υπόσχεση που δίνουν τα εμπορικά προϊόντα, . Είναι όμως αλήθεια;

Αυτά τα προϊόντα  μπορούν να βλάψουν το αναπνευστικό σύστημα . Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες επικεντρώνουν τις προσπάθειές τους στο επίπεδο του πολυαισθητηριακού μάρκετινγκ για να προωθήσουν την επιχείρησή τους . Για να απλώσετε λοιπόν ένα φρέσκο ​​και πάνω από όλα φυσικό άρωμα σε όλο το σπίτι, ορίστε τι πρέπει να κάνετε.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Βάζοντας μερικά φύλλα δάφνης στο καλοριφέρ , θα εκπλαγείτε από τη μυρωδιά που θα αναδίδουν σε λίγα μόνο λεπτά και η οποία μπορεί να διαρκέσει για μέρες. Για να γινει αυτο :

Ανάψτε τη θερμάστρα σας και περιμένετε να ζεσταθεί
Βάλτε μια χούφτα φύλλα δάφνης απευθείας στο καλοριφέρ (μπορείτε επίσης να τα βάλετε σε ένα δοχείο γεμάτο με νερό που αντέχει στη θερμότητα και να τα τοποθετήσετε όλα στο καλοριφέρ)
Όσο περισσότερο έρχονται τα φύλλα δάφνης σε επαφή με τη θερμότητα, τόσο πιο έντονη θα είναι η μυρωδιά.
Εκτός το άρωμα του που μυρίζει ευχάριστα, το φύλλο δάφνης είναι επίσης ένα ισχυρό αποσμητικό που εξουδετερώνει και εξαφανίζει τις άσχημες οσμές .

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ;
Εάν επιλέξετε την πρώτη μέθοδο, τα φύλλα δάφνης θα στεγνώσουν. Μπορείτε να τα βάλετε σε ένα σακουλάκι και να φτιάξετε ένα τσάι από βότανα όποτε θέλετε.

Μια άλλη μέθοδος με φύλλα δάφνης, σας επιτρέπει να απολαύσετε το λεπτό και καταπραϋντικό άρωμά της. Απλώς κάψτε μερικά φύλλα δάφνης σε ένα δοχείο και αφήστε τη μυρωδιά να διαπεράσει το εσωτερικό σας. Οικονομικό και φυσικό, αυτό το φυτό καθαρίζει τον αέρα του περιβάλλοντος χωρίς να παρουσιάζει κίνδυνο για την υγεία.

Την επόμενη φορά που θα αισθανθείτε άγχος, αϋπνία, στρες, κακή διάθεση ή απλά θέλετε να μοσχομυρίσει το σπίτι σας,  ανοίξτε το καλοριφέρ σας, βγάλτε μερικά φύλλα δάφνης και απολαύστε τα οφέλη τους.

Πηγή φωτογραφίας: www.gastronomos.gr

Serum με νιασιναμίδη: Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα στην επιδερμίδα μου;

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr