Το φρούτο που έχει ίδια ποσότητα ζάχαρης με μία σοκολάτα γάλακτος!

Το φρούτο που έχει ίδια ποσότητα ζάχαρης με μία σοκολάτα γάλακτος!

Δεν είναι άγνωστο το ότι τα περισσότερα φρούτα περιέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης

Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που οι διαιτολόγοι μας συστήνουν όταν είμαστε σε ειδική διατροφή για να χάσουμε βάρος, να καταφεύγουμε σε αυτά κάθε φορά που ο οργανισμός μας ζητά έντονα γλυκό.

Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε ζάχαρη είναι ικανή να ικανοποιήσει το αίσθημά μας για γλυκό, κάτι που μας χαροποιεί ιδιαιτέρως. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πρόκειται για τροφές με αρκετές θερμίδες γι’ αυτό και δεν θα πρέπει να το παρακάνουμε σε περιόδους δίαιτας.

Οι περισσότεροι, αρέσκονται να το ρίχνουν… στις μπανάνες, ένα από τα πλέον γλυκά φρούτα, το οποίο όμως κυνηγά η φήμη του παχυντικού.

Αποτελούνται, βλέπεις, από 25% ζάχαρη, αυτό όμως δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ανασταλτικός παράγοντας για την κατανάλωσή τους, καθώς είναι γεμάτες από πεπτικούς υδατάνθρακες και κάλιο!

Τι θα λέγατε αν μαθαίνατε ότι υπάρχει ένα άλλο, πολύ πιο «αθώο» από άποψη φήμης φρούτο του οποίου η περιεκτικότητα σε ζάχαρη ισοδυναμεί με τη ζάχαρη μίας σοκολάτας γάλακτος;

Το φρούτο αυτό δεν είναι άλλο από το πεντανόστιμο –και πολύ της μόδας- μάνγκο!

Συγκεκριμένα, ένα μικρό φλιτζάνι με μάνγκο περιέχει κάτι λιγότερο από 25 γραμμάρια ζάχαρης, ποσότητα που αντιστοιχεί σε μία σοκολάτα γάλακτος 45 γραμμαρίων.

Τώρα ξέρεις. Με μέτρο το μάνγκο σε περιόδους δίαιτας!

lady.cyprustimes.com

www.pexels.com

Νιασιναμίδη: Το πολυτάλαντο συστατικό. Καθαρό Σέρουμ Σε Τιμή Προσφοράς.

Πως θα καταπραΰνεις την φαγούρα στο κεφάλι

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr