Λίπη λαδιές και δύσκολοι λεκέδες στις πετσέτες τη κουζίνας: Το κόλπο για να τις κάνετε ξανά σαν καινούριες

Λίπη λαδιές και δύσκολοι λεκέδες στις πετσέτες τη κουζίνας: Το κόλπο για να τις κάνετε ξανά σαν καινούριες

Λίπη λαδιές και δύσκολοι λεκέδες στις πετσέτες τη κουζίνας; Οι πετσέτες κουζίνας είναι γεμάτες βακτήρια, βρωμιά και άσχημες μυρωδιές, καθώς τις χρησιμοποιούμε πάρα πολύ συχνά. Δείτε λοιπόν πως από λιγδιασμένες και σιχαμερές να τις κάνετε ξανά σαν καινούριες.

Οι πετσέτες κουζίνας είναι αναμφίβολλα πολύ βολικές και δεν λείπουν από κανένα σπίτι. Λόγω της χρήσης τους όμως πολλές φορές λερώνονται με λάδια και λίπη και είναι πολύ δύσκολο να καθαριστούν ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Πώς να καθαρίσεις τις πετσέτες κουζίνας

Σέρουμ προσώπου bakuchiol (μπακουκιόλη) το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα της φύσης.

Πολλοί από εμάς πιστεύουν ότι οι πετσέτες κουζίνας είναι βρώμικες και οι λεκέδες δεν θα εξαφανιστούν οπότε και σκεφτόμαστε να τις πετάξουμε. Με τίποτα!

Με τις παρακάτω συμβουλές οι λεκιασμένες πετσέτες κουζίνας θα γίνουν ξανά σαν καινούργιες. Και όλα αυτά με πολύ απλά υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι μας.

Συστατικά που θα χρειαστείτε:
2 λίτρα ζεστό νερό
5 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
5 κουταλιές της σούπας σκόνη πλυσίματος
5 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
150 ml ξύδι

Τρόπος εφαρμογής:
Ρίχνουμε το ζεστό νερό σε μια λεκάνη και ανακατεύουμε τη ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέστε τη σκόνη πλυντηρίου, τη μαγειρική σόδα και το ξύδι. Αφού τα ανακατέψετε καλά, μουλιάστε τις πετσέτες κουζίνας. Ανάλογα με την κατάσταση των πετσετών σας, αφήστε τα να μουλιάσουν για 5 έως 12 ώρες. Αφού μουλιάσουν, τις ξεπλένουμε καλά και τις απλώνουμε. Με αυτό το tip, σύμφωνα με το toftiaxa.gr οι πετσέτες κουζίνας σας θα είναι καθαρές σαν καινούριες!

 Daddy-Cool.gr

unsplash.com

Το σπιτικό καθαριστικό με μπύρα και αλάτι που καθαρίζει λίπη άλατα και δύσκολη βρωμιά από αρμούς

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr