Το σπιτικό καθαριστικό με μπύρα και αλάτι που καθαρίζει λίπη άλατα και δύσκολη βρωμιά από αρμούς

Το σπιτικό καθαριστικό με μπύρα και αλάτι που καθαρίζει λίπη άλατα και δύσκολη βρωμιά από αρμούς

Έχει πιάσει βρώμια και λίπη στην κουζίνα σας αλλά και άλατα και δύσκολη βρωμιά στους αρμούς στο μπάνιο; Αυτό το σπιτικό καθαριστικό με μπύρα και αλάτι θα καθαρίσει το σπίτι από άκρη σε άκρη και θα σας λύσει τα χέρια.
Βρώμια λίπη και άλατα: Καθαρίστε τα με μπύρα και αλάτι

Πολλοί άνθρωποι αγαπούν να πίνουν μπύρα, επομένως υπάρχει πάντα στο ψυγείο τους. Το αλάτι είναι ένα απαραίτητο μπαχαρικό στην κουζίνα. Η μπύρα και το αλάτι είναι δύο πολύ κοινά πράγματα στην καθημερινή ζωή, καθένα από τα οποία έχει τις δικές του χρήσεις. Ωστόσο, αν συνδυαστούν μαζί, θα έχουν εξαιρετικές χρήσεις στον καθαρισμό του σπιτιού.

Συγκεκριμένα, βάλτε λίγο αλάτι στο μπολ και μετά ρίξτε την μπύρα που περίσσεψε. Στη συνέχεια, προσθέστε λίγο νερό και ανακατέψτε να διαλυθεί το αλάτι. Τέλος, ρίξτε το διάλυμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού για πιο βολική χρήση.

Καθαρίστε τους λεκέδες λίπους στην κουζίνα
Το σπιτικό καθαριστικό με μπύρα και αλάτι που καθαρίζει λίπη άλατα και δύσκολη βρωμιά από αρμούς

Μετά το μαγείρεμα, η κουζίνα θα είναι γεμάτη λίπη και υπολείμματα φαγητού και θα φαίνεται πολύ βρώμικη. Εάν χρησιμοποιήσετε μια πετσέτα για να σκουπίσετε, ο λεκές θα αφαιρεθεί γρήγορα και εύκολα. Ωστόσο, αν μείνουν για πολύ καιρό, οι λεκέδες θα είναι δύσκολο να καθαριστούν.

Μην ανησυχείτε, ψεκάστε το διάλυμα μπύρας με αλάτι και αφήστε το για 2 λεπτά. Το αλάτι δρα ως απολυμαντικό και το οξύ της μπύρας μπορεί να μαλακώσει γρήγορα τους λεκέδες λίπους. Μετά από 2 λεπτά, απλώς σκουπίστε με μια πετσέτα και οι λεκέδες θα εξαφανιστούν.

Καθαρίστε και αποσμήστε την τουαλέτα
Οι τουαλέτες συσσωρεύουν βρωμιά και έχουν μια δυσάρεστη οσμή. Αλλά μην ανησυχείτε, απλώς ψεκάστε το διάλυμα μέσα στην τουαλέτα και χρησιμοποιήστε μια βούρτσα τουαλέτας για να καθαρίσετε την τουαλέτα θα είναι καθαρή.

Αυτή η μέθοδος μπορεί όχι μόνο να καθαρίσει την τουαλέτα αλλά και να εξαλείψει τις οσμές. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ρίξετε αυτό το διάλυμα στην αποχέτευση για να εξαλείψετε τις οσμές και να σκοτώσετε μικρά ιπτάμενα έντομα που πετούν επάνω από την αποχέτευση.

Καθαρίστε τα τζάμια
Τα τζάμια λερώνονται εύκολα και οι καθρέφτες του μπάνιου μπορούν να εμφανίσουν λεκέδες από νερό. Αυτοί οι λεκέδες δεν θα εξαφανιστούν αν σκουπίσετε με κανονικό νερό.

Ψεκάστε το διάλυμα στα τζάμια και τον καθρέφτη στο μπάνιο. Χρησιμοποιήστε ένα καθαρό πανί για να τα σκουπίσετε και θα είναι καθαρά και γυαλιστερά, χωρίς λεκέδες.

Καθαρίστε τους αρμούς κεραμικών πλακιδίων
Οι λεκέδες στους αρμούς κεραμικών πλακιδίων είναι αρκετά δύσκολο να αφαιρεθούν, ειδικά σε μπάνια και τουαλέτες. Εάν δεν καθαρίζονται τακτικά, θα γίνουν κίτρινοι και θα φαίνονται πολύ βρώμικοι.

Απλώς ψεκάστε το διάλυμα μπύρας και αλατιού, στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μια βούρτσα για να τους καθαρίσετε και μετά ξεπλύνετε με νερό.

www.daddy-cool.gr

Αιθέριο έλαιο Σιτρονέλας. Εντομοαπωθητικό!

unsplash.com

Ποιά βιταμίνη να πάρω για τα προβλήματα μου; Ποιά είναι η καλύτερη; Κατάλογος βιταμινών και αντίστοιχων παθήσεων.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr