Κάνε τα συρτάρια σου να μυρίζουν πάντα υπέροχα: Φτιάξε αρωματικά πουγκιά μόνο με 3 υλικά

Κάνε τα συρτάρια σου να μυρίζουν πάντα υπέροχα: Φτιάξε αρωματικά πουγκιά μόνο με 3 υλικά

Αν σου αρέσει να μυρίζουν όμορφα τα συρτάρια και οι ντουλάπες σου, σου έχουμε μια έξυπνη ιδέα που μπορείς εύκολα να φτιάξεις μόνη σου.

Τα αρωματικά πουγκιά είναι μια έξυπνη λύση για να μυρίζουν όμορφα οι ντουλάπες και τα συρτάρια σου, επομένως και τα ρούχα σου.

Η κατασκευή τους είναι πολύ εύκολη, οικονομική και μάλιστα σε πολύ λίγο χρόνο . Φτιάξτε τα δικά σας πουγκιά αποκλειστικά με το αγαπημένο σας άρωμα και όλα αυτά μόνο με 3 υλικά.

 

Τι θα χρειαστείτε
Έτοιμα πουγκιά από ότι υλικό βρείτε όπως οργάντζα και τούλι. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε κάποια κομμάτια τούλι ή πανιά που έτυχε να κρατήσετε από μια βάπτιση ή γάμο.

Βαμβάκι σε μπάλες ή τετράγωνα κομμάτια μεγέθους μιας μπάλας πινγκ-πονγκ. Περίπου 24 μπάλες βαμβάκι.

Σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο. Σας προτείνουμε το έλαιο της λεβάντας για καλύτερη προστασία των ρούχων από σκόρους και κάθε ανεπιθύμητο επισκέπτη.

Εκτέλεση
Ρίξτε 3-4 σταγόνες από το αιθέριο έλαιο σε κάθε μπάλα από βαμβάκι. Στη συνέχεια τοποθετήστε μέσα σε κάθε πουγκί από 4 μπάλες βαμβάκι. Τραβήξτε το εσωτερικό σχοινάκι του πουγκιού για να κλείσει και το αρωματικό σας πουγκί για τα συρτάρια σας είναι έτοιμο.

Απλώστε τα πουγκιά ανάμεσα στα ράφια της ντουλάπας και μέσα στα συρτάρια σας και απολαύστε την αίσθηση χαλάρωσης, φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που τα ανοίγετε.

spirossoulis.com

unsplash.com

 

Σέρουμ Ματιών Λίφτινγκ Άμεσης Δράσης. Τιμή προσφοράς.

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr