4 πρωινά γεύματα για να χάσεις κιλά

4 πρωινά γεύματα για να χάσεις κιλά

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Χιλιοειπωμένα πραγματάκια είναι αυτά και όσο κλισέ κι αν φαντάζουν, αποτελούν μία μεγάλη αλήθεια. Η πρωινή ρουτίνα είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα για κάθε επιτυχημένο άνδρα. Δεν είναι τυχαίο πως οι πιο επιτυχημένοι άνδρες ξυπνάνε νωρίς το πρωί και προλαβαίνουν τους «ανταγωνιστές» τους.

Σκέψου αντί να σηκώνεσαι στις 9 για να πας γραφείο, να έχεις σηκωθεί από τις 7, να έχεις κάνει τη γυμναστική σου, να έχεις περιποιηθεί τον εαυτό σου και να έχεις φτιάξει ένα πρωινό που θα σε κρατήσει ενεργό, ζωντανό και το καλύτερο; Θα σε κάνει να χάσεις κιλά.

 

Η σωστή ισορροπημένη διατροφή πάντα είναι καλύτερη από μία σκληρή δίαιτα και φέρνει ιδανικά αποτελέσματα μακροπρόθεσμα.

Το σώμα μας μετά από πολύωρο ύπνο, χρειάζεται ενέργεια. Το πρωινό γεύμα είναι απαραίτητο ώστε να παρέχουμε στον οργανισμό μας εκείνα τα «καύσιμα» ώστε να ανταπεξέλθει στις καθημερινές μας δραστηριότητες μέχρι το δεκατιανό και το κυρίως το μεσημεριανό γεύμα.

Το να σκιπάρεις το πρωινό δε θα σε βοηθήσει να χάσεις κιλά. Για να χάσεις κιλά χρειάζεσαι ένα καλό πρωινό και μία προπόνηση. Έτσι θα καταφέρεις να ενισχύσεις το μεταβολισμό σου και θέτεις σωστά θεμέλια και για τα υπόλοιπα γεύματα.

Ποια είναι όμως τα πρωινά γεύματα που μπορείς να βάλεις στη ζωή σου και να κάψεις λίπος;

 

Αυγά scrambled με γλυκοπατάτα
Τοστ με αβοκάντο και αυγά
Τοστ με σολομό
Μπολ με μούρα και γιαούρτι

unsplash.com

Βουλωμένες Αποχετεύσεις που Μυρίζουν; Οι υδραυλικοί Προτείνουν να Ψεκάσετε Αυτό Το Φυσικό Υγρό.

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr