Η γυναίκα που στα 93 της δείχνει καλύτερη από ό,τι στα 50 – Τα μυστικά της αντιγήρανσης

Η γυναίκα που στα 93 της δείχνει καλύτερη από ό,τι στα 50 – Τα μυστικά της αντιγήρανσης

Μια γυναίκα 93 ετών δείχνει στον κόσμο πώς η αντιγήρανση είναι δυνατή και μπορεί να επιτευχθεί. Η ίδια πιστεύει ότι δείχνει καλύτερη από ό,τι στα 50 της και όλα αυτά οφείλονται σε ορισμένες φυσικές θεραπείες για την υγεία που χρησιμοποιεί.

Η γκουρού ευεξίας που έχει γίνει viral στο TikTok αποκάλυψε τις συμβουλές της για να δείχνετε για πάντα νέοι. «Τα πέντε κορυφαία ολιστικά μυστικά υγείας που με κάνουν να φαίνομαι νεότερη στα 93 από ό,τι στα 50», λέει στην αρχή του βίντεο.

93χρονη γυναίκα
Φωτογραφία: TikTok
Τονωτικό κατά της γήρανσης και υγιές δέρμα και μαλλιά


Το νούμερο ένα στη λίστα της ήταν ένα τονωτικό κατά της γήρανσης και του ανοσοποιητικού: τζίντζερ και χυμός λεμονιού κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Εάν αντιμετωπίζετε σημάδια ακμής ή μαύρα στίγματα, η 93χρονη είπε ότι βάζοντας μια ωμή πατάτα σε αυτές τις περιοχές δύο φορές την ημέρα θα βοηθήσει να εξαφανιστούν.

Φωτογραφία: TikTok
Εκτός από το δέρμα της, τα μαλλιά της είναι επίσης υγιή και λαμπερά. «Το σπιτικό έλαιο δεντρολίβανου είναι ο μόνος τρόπος για να ανακτήσετε υγιή μαλλιά, αν τα έχετε βάψει ποτέ», πρόσθεσε, υποστηρίζοντας ότι αυτή η μέθοδος είναι πολύ καλύτερη από τα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε σε ένα κατάστημα.

Το σώμα της είναι επίσης λεπτό και τονωμένο, με την ίδια να αποδίδει αυτή την εμφάνιση στο πρωτόγαλα. «Το πρωτόγαλα βοοειδών έχει την πιο ισχυρή μορφή θρεπτικών συστατικών που με βοήθησαν να διατηρήσω ένα υγιές βάρος και σταμάτησαν το φούσκωμα μου», αναφέρει χαρακτηριστικά η γυναίκα και συμπληρώνει:

«Αν έπρεπε να διαλέξω ένα πράγμα για να πιστώσω την υγεία και την ομορφιά μου σε αυτή την ηλικία, είναι αυτό».

Ο νους εξίσου σημαντικός με το σώμα
Και επειδή νιώθει καλά και μέσα της, αποκάλυψε πώς το πετυχαίνει. «Αν παλεύετε να διατηρήσετε υψηλή ενέργεια και συγκέντρωση κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο καφές με μανιτάρια θα αλλάξει τη ζωή σας. Πείτε αντίο σε εκείνο τον λήθαργο που βιώνετε συνήθως γύρω στις 3 το μεσημέρι», έγραψε.

93χρονη γυναίκα
Φωτογραφία: TikTok

Στη λεζάντα, προέτρεψε τους followers της να ακολουθήσουν τα βήματά της. «Αν θέλετε να αναζωογονήσετε το σώμα σας, πρέπει να τα δοκιμάσετε». Και κάποιοι λένε ότι το κάνουν. «Ο καφές με μανιτάρια έχει αλλάξει σοβαρά τη ζωή μου. Καθάρισε και το έντερο μου», έγραψε ένας. «Ξεκίνησα πρόσφατα το βόειο πρωτόγαλα. Είδα μεγάλη διαφορά στο στομάχι μου», πρόσθεσε ένας άλλος.

www.oloygeia.gr

Τα συστατικά που θα σας χαρίσουν τη λαμπερή επιδερμίδα που πάντα επιθυμούσατε

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr