3 σνακ για να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε μύες

3 σνακ για να χάσετε βάρος και να αποκτήσετε μύες

 

Θέλετε να χάσετε βάρος χωρίς να πεινάτε; Κι όμως υπάρχει τρόπος. Ενσωματώνοντας στη διατροφή σας σνακ γεμάτα πρωτεΐνη, θα διασφαλίσετε ότι το σώμα σας λαμβάνει όλα τα κρίσιμα συστατικά για τη διατήρηση της άλιπης μυικής μάζας, όταν προσπαθείτε να χάσετε κιλά.

Το κλειδί, λοιπόν για το ταξίδι της απώλειας του βάρους είναι η πρωτεΐνη. Όταν καταναλώνετε σνακ πλούσια σε πρωτεΐνες, είναι πιθανό να αισθάνεστε χορτάτες και λιγότερο επιρρεπείς στην υπερκατανάλωση τροφής αργότερα μέσα στην ημέρα. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο της συνολικής πρόσληψης θερμίδων, συμβάλλοντας στην απώλεια βάρους που επιθυμείτε.

Παρακάτω δείτε τρία υγιεινά σνακ που θα σας ενθουσιάσουν:

Τυρί cottage και κράκερς ολικής άλεσης

Δεν υπάρχει καλύτερο σνακ από το τυρί cottage. Το θετικό είναι ότι έχει λίγες θερμίδες, αλλά ταυτόχρονα υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη για να ενισχύσει τον κορεσμό, κάτι που είναι βασικό, όταν θέλετε να χάσετε βάρος.

Μια μερίδα μισού φλιτζανιού έχει μόλις 90 θερμίδες και παρέχει περίπου 12 γραμμάρια πρωτεΐνης. Παίρνετε, επίσης, μια εντυπωσιακή δόση ασβεστίου, καλίου και μαγνησίου. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ξεκινήσετε την ημέρα σας με αυτό το γευστικό σνακ!

 

Χούμους, μπαστουνάκια μοτσαρέλας και καρότα

Τίποτα πιο θρεπτικό από το αγαπημένο μας χούμους. Το φρέσκο αποτελεί πάντα καλή επιλογή για ένα σνακ, το οποίο θα σας κρατήσει μακριά από παρασπονδίες για αρκετή ώρα.

Καλό θα ήταν να απολαύσετε δύο κουταλιές της σούπας από το αγαπημένο σας χούμους με δύο μπαστουνάκια μοτσαρέλας και μερικά καρότα για ένα σνακ που έχει λιγότερες από 250 θερμίδες.

Δύο κουταλιές της σούπας χούμους αντιστοιχούν σε περίπου 82 θερμίδες και παρέχουν τρία γραμμάρια χορταστικής πρωτεΐνης και δύο γραμμάρια φυτικών ινών.

Πείτε μας αν είναι ποτέ δυνατόν να το παραλέιψετε. Είναι σίγουρα ένας καλός λόγος για να σηκωθείτε το πρωί από το κρεβάτι!

Βραστά αυγά

Αγαπημένο κλασσικό αυγουλάκι! Τα αυγά είναι μια εξαιρετική τροφή για απώλεια βάρους, καθώς έχουν λίγες θερμίδες και το κάθε ένα παριέχει έξι γραμμάρια χορταστικής πρωτεΐνης.

Προτιμήστε καλά βρασμένα αυγά, τα οποία θα σας κρατήσουν χορτάτους για αρκετή ώρα. Ξέρουμε ότι σίγουρα τα έχετε ήδη στο σπίτι σας, για αυτό δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

www.faysbook.gr

unsplash.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr