Έχετε σκούρα μαλλιά; Αυτές οι απίθανες ανταύγειες θα σας κάνουν να πάτε αύριο κιόλας κομμωτήριο

Έχετε σκούρα μαλλιά; Αυτές οι απίθανες ανταύγειες θα σας κάνουν να πάτε αύριο κιόλας κομμωτήριο

Αν θέλετε να ανανεώσετε τα σκούρα μαλλιά σας, οι παρακάτω ιδέες για ανταύγειες θα σας ενθουσιάσουν.

Κατερίνα Τσιλιμιδού

Σκανδιναβικό ξανθό, ξανθό της καραμέλας, αποχρώσεις της άμμου, μόκα κλπ. Τις περισσότερες φορές τα πιο hot trends στα χρώματα μαλλιών ανήκουν στην γκάμα του ξανθού. Έτσι αν τα μαλλιά σας είναι σκούρα καστανά ή και μαύρα μπορεί να νιώθετε λίγο… εκτός. Ωστόσο, πάντα υπάρχει το περιθώριο για την ιδανική ανανέωση.

Οι ανταύγειες, τα lowlights και το balayage μπορούν να προσθέσουν διάσταση και βάθος στα σκούρα σας μαλλιά. Και επιπλέον, με αυτές τις τεχνικές μπορείτε να προσαρμόσετε εντελώς το look σας ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες σας.

Είτε αναμειγνύετε τόνους καφέ, λευκού, βρώμικου ξανθού, κόκκινου ή ακόμα και μωβ, είτε θέλετε κάτι διακριτικό είτε κάτι τολμηρό, οι παρακάτω ιδέες για ανταύγειες σε σκούρα μαλλιά θα σας ενθουσιάσουν.

Σε τόνους καραμέλας

Αν ψάχνετε μία διακριτική αλλαγή που να σας φωτίζει, αυτή η εκδοχή είναι απίθανη. Κάντε ανταύγειες ή μπαλαγιάζ για να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα.

Σε ανοιχτό κάστανο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SalonCentric (@saloncentric)

Αν δεν θέλετε να κάνετε ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, προσθέστε στα μπροστινά μέρη ανταύγειες, τύπου money piece, σε ανοιχτό καστανό που θα σας φωτίσουν.

Ξανθές ανταύγειες

Μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές σε σκούρα βάση είναι οι ξανθές ανταύγειες. Οι λεπτές ανταύγειες σε όλο το κεφάλι δίνουν μία ήπια αντίθεση στο αποτέλεσμα. Είναι μία καλή επιλογή για να κάνετε blending με τα φυσικά γκρίζα σας.

Στο κόκκινο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GAURAV GUPTA (@gauravguptahair)

Επιθυμείτε κάτι πιο τολμηρό; Επιλέξτε τις αποχρώσεις του κόκκινου και κάντε ombre στις άκρες.

Διακριτικές ανταύγειες ξανθού

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη J A T O N (@hairbyjaton)

Σε περίπτωση που αναζητάτε κάτι πιο διακριτικό, κάντε ελάχιστες λεπτές ξανθές ανταύγειες ανάλογα με τον τόνο της βάση σας (ψυχρό ή θερμό). Θα δώσουν διάσταση και κίνηση στο look σας χωρίς έντονες αντιθέσεις.

Μοβ, το διαφορετικό

Μία ζωηρή, φρέσκια αλλαγή είναι και οι ξεθωριασμένες κόκκινες-μοβ ανταύγειες. Μια ανανεωτική πινελιά χρώματος χωρίς να είναι υπερβολικά εκκεντρική.

Ανταύγειες σε φουντουκί

Η πιο διακριτική αλλαγή από όλα τα παραπάνω. Οι ανοιχτές καφέ ανταύγειες θα χαρίσουν ένα sunkissed look, όπως το χρώμα που αποκτάνε τα μαλλιά σας το καλοκαίρι από τον ήλιο.

Λευκές ανταύγειες

Δώστε μία διαφορετική νότα με αυτές τις ανταύγειες που δίνουν διάσταση σε ένα κλασικό look. Ιδανικό επίσης αν τα γκρίζα έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

www.instyle.gr

unsplash.com

Έτσι Γρήγορα και Απλά Καθώς Περπατάς Μπορείς να Χάσεις τα κιλά που Επιθυμείς Σύμφωνα με Κορυφαίο Ειδικό

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr