Φούρνος που Αστράφτει και Μοσχοβολάει. Το καλύτερο μη Τοξικό Σπιτικό Απορρυπαντικό που Χρησιμοποιούν οι Ειδικοί.

Φούρνος που Αστράφτει και Μοσχοβολάει. Το καλύτερο μη Τοξικό Σπιτικό Απορρυπαντικό που Χρησιμοποιούν οι Ειδικοί.

Οι ειδικοί του κλάδου συνιστούν τη χρήση δύο φυσικών συστατικών που μπορούν να μετατρέψουν τον φούρνο σε έναν καθαρό και αρωματικό φούρνο. Τα βήματα είναι απλά και ακόμη και για όσους δεν έχουν το χρόνο να αφιερώσουν σε αυτή την πρακτική, κάτι μοναδικό μπορεί να επιτευχθεί με αυτήν την ουσία. Πρέπει να διευκρινίσουμε τα συστατικά και τη διαδικασία;

Βρώμικος φούρνος, αρκούν μόνο δύο υλικά
Εννοείται ότι το μαγείρεμα στο φούρνο είναι μια ευχάριστη και ποιοτική συνήθεια. Μπορείς στον φούρνο σου να ζεστάνεις κάτι, να ψήσεις εδέσματα για ένα επίσημο δείπνο ή να μαγειρέψεις τα αγαπημένα σου οικογενειακά ή εργένικα φαγητά ενώ ταυτόχρονα διαχέεται ένα ευχάριστο άρωμα σε όλο το σπίτι.

Το δυσάρεστο συμβαίνει αμέσως μετά την προετοιμασία αυτών των λιχουδιών, όταν ο φούρνος μένει πια  πολύ βρώμικος και γεμάτος λίπη στις επιφάνειες. Είναι λοιπόν απαραίτητο να αναζητήσετε άμεσα μια λύση στην οποία θα βασίζεστε και ταυτόχρονα δεν θα επιβαρύνει την οικολογική και οικονομική σας συνείδηση.

Τα συστατικά που προτείνουμε για ένα εξαιρετικό διάλυμα καθαρισμού φούρνου είναι πολύ λίγα, αλλά έχουν μεγάλη σημασία:

Μισό  λεμόνι.
Μισός κύβος μαγιάς μπύρας.
1 κουταλιά της σούπας ξύδι από λευκό κρασί.
1 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ.

Το λεμόνι είναι εξαιρετικό για την απολύμανση και την αποκατάσταση της καθαρής μυρωδιάς του φούρνου, ενώ η μαγιά μπύρας είναι απαραίτητη για την αφαίρεση του ψημένου λίπους. Το ξύδι από λευκό κρασί καθαρίζει και απολυμαίνει και η μαγειρική σόδα λειτουργεί ως απαλό τρίψιμο για να αφαιρέσει ακόμα και την πιο επίμονη βρωμιά.

Πώς να αποκτήσετε μια εξαιρετική και φυσική ουσία για έναν καθαρό και αρωματικό φούρνο;

Στύβουμε μισό λεμόνι σε ένα μπολ και προσθέτουμε μισό κύβο μαγιά μπύρας. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά τα δύο υλικά.

Αμέσως μετά προσθέτουμε μια κουταλιά ξύδι από λευκό κρασί και ανακατεύουμε ενώ αμέσως μετά προσθέτουμε την κουταλιά της μαγειρικής σόδας. Η ουσία πρέπει να αναμειχθεί καλά μέχρι να ληφθεί ένα μαλακό και ομοιογενές μείγμα.

Ανοίξτε το φούρνο και χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι για να εφαρμόσετε το φυσικό καθαριστικό. Για να δράσουν όλα τα υλικά, τα αφήνουμε να ξεκουραστούν για 30 λεπτά και μετά ανάβουμε τον άδειο φούρνο στους 180°C για άλλα 15 λεπτά.

Αφήστε να κρυώσει και σκουπίστε με ένα σφουγγάρι για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα βρωμιάς και λίπους. Ξεπλύνετε τον φούρνο με ένα μαλακό πανί και στη συνέχεια στεγνώστε τον με ένα άλλο πανί για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα νερού. Το τελικό αποτέλεσμα; Ο φούρνος αστράφτει και είναι έτοιμος για φωτογραφία (με δύο μόλις κύρια συστατικά) και με αυτή την δοκιμασμένη μέθοδο!

Επιμέλεια: mystikaomorfias

unsplash.com

Τα ακριβή σημάδια που δείχνουν την κακή υγεία του πεπτικού σας και πώς θα τη βελτιώσετε.

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr