Ισιώστε τις Ρυτίδες του Λαιμού με Μπανάνα. Καταπολεμήστε την Ωχρότητα.

Ισιώστε τις Ρυτίδες του Λαιμού με Μπανάνα. Καταπολεμήστε την Ωχρότητα.

Μια απλή μάσκα από μπανάνα στον λαιμό διάρκειας 20 λεπτών μπορεί να ισιώσει τις ρυτίδες του λαιμού και να συσφίξει το προγούλι.

 

Ενυδάτωση και Λάμψη: Οι μπανάνες είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα που ενυδατώνουν το δέρμα και του χαρίζουν φυσική λάμψη. Η υψηλή περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη C βοηθά στην προστασία από ελεύθερες ρίζες και την πρόωρη γήρανση.

Καταπολέμηση των Ρυτίδων: Οι μπανάνες περιέχουν σιλίκα, ένα συστατικό που υποστηρίζεται ότι αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι απαραίτητο για την ελαστικότητα του δέρματος και την μείωση των ρυτίδων.
Επούλωση και Μείωση των Σημαδιών: Οι βιταμίνες A και C στις μπανάνες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των ουλών και των κηλίδων. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην εξομάλυνση του δέρματος και την αντιμετώπιση των σημαδιών από την ακμή.

Η μπανάνα φέρνει επίσης μια άνθιση σε κουρασμένες, ωχρές ή γκρίζες επιδερμίδες.

 

Προστασία από τον Ήλιο: Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες των μπανανών μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του δέρματος από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Οι βιταμίνες A, C και E παίζουν σημαντικό ρόλο σε αυτήν την διαδικασία.
Ενυδάτωση του Ξηρού Δέρματος: Η περιεκτικότητα των μπανανών σε βιταμίνη B-6 και κάλιο μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη και το περίγραμμα του λαιμού. Ακόμη και μια απλή γρήγορη δοκιμή θα αλλάζει εμφανώς τον λαιμό.

Τρόπος Χρήσης. Απλώστε λίγο πολτό μπανάνας στον λαιμό ή τρίψτε την περιοχή με την φλούδα της. Αφήστε την να θεραπεύσει τις φθορές του λαιμού για 20 λεπτά. Ξεπλύνετε και ενυδατώστε. Voila!

unsplash.com

Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr