ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ;

ΠΟΣΟ ΣΩΣΤΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ;

Αν χρησιμοποιείς κρέμα ματιών, τότε σου αξίζουν συγχαρητήρια – Ήρθε όμως η στιγμή να μάθεις να την εφαρμόζεις σωστά

Πόσο καιρό πήρε στην αισθητικό σου να σε πείσει ότι η κρέμα ματιών είναι το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου προκειμένου να έχεις νεανική όψη;

Ωστόσο, ελπίζουμε μαζί με τα πολλά οφέλη της να σου επισήμανε πώς πρέπει να την εφαρμόζεις καθώς το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πολύ πιο σύνθετο από το υπόλοιπο πρόσωπο.

 

Αν λοιπόν μέχρι τώρα την απλώνεις όπως την ενυδατική σου, κράτα σημειώσεις για να μάθεις τον σωστό τρόπο.

Αρχικά, ο παράμεσος είναι το κατάλληλο δάχτυλο για να εφαρμόζεις την κρέμα ματιών σου και αυτό γιατί έχει τη μικρότερη μυϊκή δύναμη σε σχέση με τα υπόλοιπα δάχτυλα. Έτσι η πίεση που ασκείται στο ευαίσθητο σημείο των ματιών δεν είναι μεγάλη και δεν υπάρχει το ενδεχόμενο μικροτραυματισμών.

Ακόμα και με τον παράμεσο όμως, το τρίψιμο δεν είναι λύση. Απόφυγε τις έντονες κινήσεις και ξεκίνα τις ταμποναριστές που βοηθούν στη διείσδυση της κρέμας στο σημείο των ματιών και χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση. Η σωστή φορά είναι από την εσωτερική γωνία του ματιού προς την εξωτερική και στη συνέχεια προς το οστό του φρυδιού.

Αν και είναι δεδομένο, αξίζει να αναφέρουμε πως φροντίζουμε η κρέμα να μην εφαρμόζεται πάνω ή πολύ κοντά στη γραμμή του βλεφάρου για να μην μεταφερθεί η κρέμα στο εσωτερικού του ματιού.

unsplash.com

www.vwoman.gr

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

MANICURE: ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ SUMMER VIBES ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr