MANICURE: ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ SUMMER VIBES ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ

MANICURE: ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ SUMMER VIBES ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ

Επιλέγοντας το οβάλ σχήμα θα προστατεύσετε τα νύχια σας από το να σπάνε και έτσι δεν θα χρειάζεται να ανανεώνετε συνέχεια το manicure σας

 

Τα όμορφα και περιποιημένα νύχια είναι στόχος και για τους καλοκαιρινούς μήνες αφού είναι αναγκαία για μία ολοκληρωμένη εμφάνιση.

Πολλές φορές θα έχετε διαπιστώσει ωστόσο ότι το manicure χαλάει πιο γρήγορα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ενώ τα ίδια τα νύχια γίνονται πιο ευάλωτα και λεπτά, με αποτέλεσμα να σπάνε.

Έτσι, τα μακριά νύχια ίσως δεν είναι και η καλύτερη ιδέα για τους επόμενους μήνες πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να στραφούμε σε λύσεις που θα κρατήσουν το manicure μας αναλλοίωτο.

Το πιο σωστό σχήμα είναι λοιπόν το οβάλ! Και ο λόγος είναι γιατί αποτρέπει τις άκρες να σπάσουν, αφού στην… ουσία δεν υπάρχουν. Έτσι δεν θα έχουμε να ανησυχούμε για την επαφή των νυχιών μας με το θαλασσινό νερό, το χλώριο της πισίνας ή την άμμο και το σχήμα τους θα έχει πάντα την αρχική τους μορφή.

Πέρα από το λειτουργικό κομμάτι, τα οβάλ νύχια είναι εξαιρετικά κομψά και ανεξάρτητα από το χρώμα τους δίνουν τρομερή αισθητική στα χέρια μας. Μπορείτε να επιλέξετε ένα πολύ κοντό μήκος ή επιτρέψετε στα νύχια να προεξέχουν λίγο, καθώς το αποτέλεσμα θα είναι πάντα σαγηνευτικό.

unsplash.com

www.vwoman.gr

Αιθέριο Έλαιο Ελίχρυσος. Μοναδική Προσφορά!

Έλαιο κολοκύθας για φυσικό μπότοξ.

SKINCARE: Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ… ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΖΕΣΤΕΣ

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr