Γιατί Δεν Μυρίζουν Μαλακτικό Τα Ρούχα Ακόμα και Όταν το Χρησιμοποιείτε;

Γιατί Δεν Μυρίζουν Μαλακτικό Τα Ρούχα Ακόμα και Όταν το Χρησιμοποιείτε;

Για μυρωδάτα ρούχα βάλτε τη σωστή δόση μαλακτικού και αλλάξτε το μαλακτικό σας τακτικά ώστε να μην το συνηθίζετε.
Μην βάζετε πολύ μεγάλη ποσότητα μαλακτικού.
Καθαρίστε το πλυντήριό σας για να μην εισχωρεί η άσχημη μυρωδιά του στα ρούχα σας.
Όλοι μας θέλουμε να φοράμε ρούχα που μυρίζουν ωραία και είναι απαλά, γι’ αυτό και επιλέγουμε πολύ προσεκτικά το μαλακτικό που χρησιμοποιούμε.

Πολλές φορές όμως, αφού πλύνουμε τα ρούχα και στεγνώσουν, διαπιστώνουμε ότι δεν μυρίζουν καθόλου ή μυρίζουν ακόμα και άσχημα.

Αν σας συμβαίνει κι εσάς αυτό και δεν ξέρετε γιατί, εδώ θα βρείτε τους λόγους που τα ρούχα δεν μυρίζουν ωραία μετά το πλύσιμο.

Δεν καθαρίζετε συχνά το πλυντήριο: Κάθε φορά που πλένουμε, το πλυντήριο μαζεύει βρωμιές που κάνουν τα ρούχα να μη μυρίζουν καλά. Καλό είναι λοιπόν να καθαρίζετε τακτικά το πλυντήριο και να μην ξεχνάτε το συρτάρι του απορρυπαντικού.

Αφήνετε τα ρούχα για πολύ ώρα μέσα στο πλυντήριο: Αν χρησιμοποιείτε μαλακτικό αλλά αφήνετε τα ρούχα να κάθονται για ώρες μέσα στο πλυντήριο μετά το πλύσιμο, τότε πολύ πιθανό είναι να μη μυρίζουν μετά. Η μυρωδιά από το πλυντήριο πνίγει αυτή του μαλακτικού και τα ρούχα σας μπορεί να μυρίσουν ακόμα και άσχημα.

Σέρουμ προσώπου bakuchiol (μπακουκιόλη) το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα της φύσης.

Βάζετε πάρα πολύ μαλακτικό Η υπερβολική χρήση μαλακτικού δεν θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν πιο ωραία. Βάλτε πάντα τη συνιστώμενη δόση μαλακτικού.

Η όσφρησή σας έχει εξασθενίσει Η καθημερινή σας επαφή με αλλεργιογόνα, σκόνες, μυρωδιές και άλλα χημικά έχει ως αποτέλεσμα να εξασθενεί η όσφρησή σας. Επιπλέον όταν χρησιμοποιείτε το ίδιο μαλακτικό για χρόνια είναι λογικό από ένα σημείο και μετά να έχετε συνηθίσει τη μυρωδιά και να μην σας γίνεται αισθητή.

Όσο πιο πολύ καιρό χρησιμοποιείτε το ίδιο μαλακτικό, τόσο πιο άοσμο θα σας φαίνεται από ένα σημείο και μετά γιατί πολύ απλά συνηθίζετε τη μυρωδιά του.
Όσο πιο πολύ καιρό χρησιμοποιείτε το ίδιο μαλακτικό, τόσο πιο άοσμο θα σας φαίνεται από ένα σημείο και μετά γιατί πολύ απλά συνηθίζετε τη μυρωδιά του.

Ακολουθήστε τα παραπάνω tips και θα δείτε πως τα ρούχα σας θα αρχίσουν και πάλι να μοσχοβολάνε. Φροντίστε να έχετε πάντα καθαρό πλυντήριο, να βγάζετε τα ρούχα έγκαιρα από αυτό και αλλάζετε μαλακτικό κάθε λίγο καιρό ώστε να μην συνηθίζετε τη μυρωδιά του.

spirossoulis.com

unsplash.com  Σέρουμ προσώπου bakuchiol (μπακουκιόλη) το απόλυτο αντιοξειδωτικό συμπύκνωμα της φύσης.

Αυτές οι τροφές ενυδατώνουν τον οργανισμό

 

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr