Μικρά αλλά ανεκτίμητα κόλπα ομορφιάς για να φαινόμαστε νεότερες και να ανέβει η διάθεση!

Μικρά αλλά ανεκτίμητα κόλπα ομορφιάς για να φαινόμαστε νεότερες και να ανέβει η διάθεση!

Ναι, τα χρόνια μπορεί να μην γυρίζουν πίσω αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μικρά κολπάκια ομορφιάς, που θα μας επιτρέψουν να δείχνουμε νεότερες.

Ψηλή αλογοουρά

Μια αλογοουρά πιασμένη ψηλά στο κεφάλι, αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά του προσώπου ενώ ταυτόχρονα έχει και το εφέ του… lifting, ειδικά αν είναι σφιχτή.

Λάμψεις στο πρόσωπο

Ένα λαμπερό δέρμα μαρτυρά νεότητα και υγεία. Αν έχουν περάσει όμως τα χρόνια και λείπει αυτή η φυσική λάμψη, τα καλλυντικά μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύμμαχός σας. Επιλέξτε μια καλή βάση μακιγιάζ και ένα highlighter για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Παχιά φρύδια


Θυμηθείτε τα νιάτα σας και κάντε το ακριβώς αντίθετο; Θυμάστε τα φρύδια που είχαμε στην εφηβεία; Ή μάλλον, το δείγμα φρυδιών. Διατηρήστε το σχήμα των φρυδιών σας γιατί τα πολύ λεπτά φρύδια κάνουν το πρόσωπο λιγότερο ελκυστικό (και πάντα θυμίζουν τους κακούς ήρωες των παραμυθιών).

Χείλη με λάμψη

Επιλέξτε ουδέτερες αποχρώσεις για τα χείλη σας, για να φαίνεται το πρόσωπο πιο φρέσκο ​​και ξεκούραστο, αλλά τονίστε τα λίγο παραπάνω με ένα lip gloss.

Ροδακινί ρουζ

Η πιο επιτυχημένη απόχρωση ρουζ, που ταιριάζει στην πλειοψηφία των γυναικών ανεξαρτήτως χρώματος μαλλιών και επιδερμίδας, είναι το ροδακινί.

dear-eva.gr
Έλαιο στρουθοκάμηλου (σβήσιμο ρυτίδων λαιμού)
σέρουμ σαλιγκαριού για φυσικό μπότοξ στην μισή τιμή!
Αιθέριο Έλαιο Δεντρολίβανο.Αύξηση τριχοφυΐας-Σύσφιξη-Τόνωση.
Αιθέριο έλαιο τσουκνίδας. Η δυνατή απάντηση στην τριχόπτωση.
Δαφνέλαιο. Το δυναμωτικό των μαλλιών.
Έλαιο Καρυδας σε Λίτρο! Τιμή προσφοράς!
Καναββέλαιο λαμπερά μαλλιά και πρόσωπο χωρίς ρυτίδες! Ένα λάδι για όλα!

Θέματα για να δεις και να ενημερωθείς!

Διαβάστε ακόμα

Μυστικά ομορφιάς | mystikaomorfias.gr